Фабрика за преработка на риба за представяне на устойчиви водни продукти (дорада, морски бас, пъстърва, скумрия, скариди и др.) като човешка храна, която ще бъде бъдещият източник на протеини за човечеството. Морска риба, преработка на риба.
Като ULUTURHAN BALIKÇILIK, от основаването си до днешния ден, поставяме на преден план безопасността на храните и удовлетвореността на клиентите, стремейки се към непрекъснато усъвършенстване и производство, което надвишава европейските стандарти. Съсредоточавайки се върху качеството на всеки етап от производството, от нашите ферми до преработвателните ни съоръжения, заемаме място сред водещите ко...
Насим САЧАН Риболов, основана през 1958 г.; е изнасяла деликатеси и морски продукти за Италия, Франция, Испания и Близкия Изток. През 1993 г. продължава дейността си като Nesa Морски Продукти, изнасяйки култивирани и морски продукти за Близкия Изток. През 2017 г. с модерното си съоръжение с капацитет 3150 тона (800 тона замразени + 2350 тона пресни), отговарящо на стандартите на ЕС, целим да заеме...
... община Саракя, провинция Йозгат, и разполага с площ от 15,000 м2, от които 1,500 м2 са закрити. То е напълно хигиенично, сертифицирано по ISO 9001 и ISO 22000, и одобрено от ЕС за обработка на водни продукти.
...Целта на създаването на такова съоръжение от Damair Fish е не само рибовъдството и търговията с хайвер, но и развитието на популацията на застрашените есетрови риби, създаването на ДНК банка и възстановяването на нашия вид - турския есетров вид. Нашата компания приема поръчки за обработка и пушене на риба до 500 килограма на ден. Всички операции се извършват с ново поколение автоматизирано...
...както и транспортни средства в Агын за доставка на жива и замразена риба из цяла Турция. Налични сертификати за обработка и опаковане в сътрудничещия завод за преработка; BRC (Британски търговски консорциум) IFS (Международен стандарт за храни) GLOBALGAP ISO (Международна организация за стандартизация) 14001 & 22000 HACCP...
Друга компания, която е основата на нашата фирма, е основана като семейна компания през 1990 година в района на Бейшехир, Коня. С течение на времето, поради логистичните и други предимства, е била изградена фабрика в провинция Айдън. В момента с 35 работници се обработват чипра, лаврак, скумрия, сьомга, хамсия и пъстърва, като се получават готови за готвене замразени продукти.