... ингредиентите на тестото за хляб, бисквити и сладкиши, като фосфати, крем от тартар, лимонов сок, йогурт, оцет и др. Тази реакция освобождава въглероден диоксид под формата на газ, което причинява тестото да се надигне, да се сгъсти и да стане гъбесто.
Тази собственост на отделяне на газ и подобрено качество на тестото и гъбестост допринасят за максималната желана стойност на бакпулвера. Важно е да се отбележи, че содата за хляб се счита за основна суровина за бакпулвер. Тя също така се използва като хранителна добавка с код E500.
Бергама Пластик е един от водещите производители на опаковки в Турция с над 50-годишно богато наследство. Нашата компания, разположена в Бергама-Измир, Турция, е доказала своята лидерска позиция в сектора с производствен капацитет от 10 000 тона годишно. Нашият завод обхваща впечатляваща закрита площ от 9 000 м2, както и широка открита площ от 28 000 м2. Особено, ние сме сред малкото избрани компа...
... съвременната индустрия за опаковане на храни.
Основни приложения:
Крема сирене, кремове, желета, сокове, вода, млечни продукти, шоколад, мед, конфитюр, масло, маргарин, майонеза, сосове, пудинги, кетчуп, крем за кафе и всички видове йогурт.
... използва като топинг за сладолед, йогурт или палачинки
- Вкусен в рецепти за печене
- Доставя се в удобен 1.6 кг буркан
Съставки: Захар, Пшенично брашно, Растителни масла, Глюкозен сироп, Кондензирано обезмаслено мляко, Кандиран захар, Какаово масло, Нискомаслено какао на прах, Емулгатор, Сол, Аромати.
Хранителна информация (на 100 г): Енергия: 2269 кДж / 542 ккал, Мазнини: 34.1 г, Въглехидрати...