... изключителен щрих към вашите кулинарни творения.
За да я запазите, поставете я в херметически затворен съд в отделението за плодове и зеленчуци на хладилника. Оставете я за няколко минути на стайна температура, за да възвърне ароматичните и визуалните си качества.
Външен вид: Шушулките са мазни, маслени, блестящи, гъвкави.
Аромат и вкус: Шоколадова ванилия, интензивна и плодова.
Използване: В настойка, крем, сладкарство, сладолед, йогурт, шоколад, солени и сладки рецепти.
...Крем от кестени стъклен буркан 325г
- Крем от кестени БИО стъклен буркан 325г
- Крем от кестени AOP стъклен буркан 325г
Кремът от кестени се консумира натурален
върху филийки, препечен хляб или като десерт с
бяло сирене, сладолед, йогурт, палачинки, вафли.
...Стъклен буркан за йогурт с капацитет 142 мл и капачка за запечатване 55.5. Идеален за опаковане на йогурти и домашни десерти: тирамису, компот, крем и др.
Референтен номер: YFH
мл: 142
Диаметър: 59
Височина: 70
Тегло (г): 72
Опаковка: Палета от 9 275
Тип капачка: За запечатване 55.5...
... тесто с 3 зърнени култури (пшеница, царевица, овес) за закуска Ka'ré менте шоколад! Нова рецепта за шоколадов крем: без палмово масло!
Съставки:
Зърнени храни* (ориз*, царевица*), шоколадов крем*, тръстикова захар*, оризови трици*, обезмаслено какао на прах*, сол.
* 100% от аграрните съставки са от биологично земеделие
Произход: ЕС и извън ЕС
Алергени: Глутен и ядки. Възможни следи от соя, сусам, мляко и фъстъци
Опаковка: пакет от 375 г
Препоръки за употреба: Да се консумира с мляко, йогурт, компот... или самостоятелно...