... нарязва на определена дължина и се суши до достатъчно ниско ниво на влага, за да осигури дълъг срок на годност при стайни условия.
Предимствата на екструдирания плосък хляб са -
- Възможност за използване на различни смеси от различни зърнени култури, за да се постигне желан вкус, текстура и хранителна стойност
- Дълъг срок на годност без специална среда за съхранение
- Лесен транспорт и употреба за различни поводи
- Разнообразни приложения; може да се яде с различни топинги или като сандвич с плънка между две филийки.
...Unagi е японската дума за сладководна змиорка. Тя се яде в Япония от повече от 5 000 години и е съществена част от културата и кухнята. Unagi се пече или грилова и се поднася с сладка марината на основата на соя.
Нашата Unagi се отглежда в Китай и Тайван. След това мариноваме змиорката в сладката Kabayaki соевата марината. Сладководната змиорка се предлага в пеперудени филета, с 20% Kabayaki сос. Използвайте Unagi например като топинг за unagi суши (нигири или тамаки) или в купа.