... хора използват зеленчуци и месо за плънка, докато в някои северни райони вместо това използват паста от червени бобчета.
В Малайзия и Сингапур пролетните рулца се наричат попия. Вътре в попията има сос, зеленчуци и гарнитура. Коричката първо се намазва със сладък или пикантен сос, след което се добавят съставките.
Пролетните рулца също са популярно ястие във Виетнам.
Разликата между виетнамските...
...Les Feuilles de Brick x 20 са основен кулинарен продукт за любителите на креативната кухня. Произведени във Франция, тези листа от брик са съставени от пшенично брашно, вода, сол и слънчогледово масло, с натурални консерванти за гарантиране на тяхната свежест. Те са идеални за приготвяне на самоси, неми или хрупкави десерти. Техният фин и лек текстурира позволява бързо и равномерно готвене...
... индивидуален продукт (кръгъл, квадратен, триъгълен и т.н.)
• Готвене на цилиндър или нагряващ конвейер за лента от тестоза пълнене.
• Всички техники за пълнене, сгъване, навиване, подреждане, охлаждане и транспортиране.
The Lab by SDTN, посветен на занаятчиите, желаещи да съчетаят удобството на използване, прецизността на отоплението (газ или електрическа енергия) в духа на традицията. Тази гама може да бъде адаптирана за готвене на крепове и галети, вафли и сладоледени конуси в духа на домашно приготвяне от 100% ръчно до напълно автоматично.