Нидерландия, Weert
...Състав: Говеждо месо 80,9%. Оризово брашно 6%, царевично нишесте 3%, растителен протеин%, глицерин 2,8%, сол 0,2%, сорбитол 2%, калиев сорбат 0,1% Аналитични компоненти: Суров протеин: 20%, съдържание на мазнини: 4%, сурови фибри: 4 %, сурова пепел: 4%, влага 16%.
Германия, Berlin
... на цяло Преден крак с кости на резени 3-4 см Език Висока ребра Костен мозък пръчка замразен Костен мозък нарязан 5 см замразен Гърди без кости Гърди без кости - PAD Лапи без кости 80/20 Лапи без кости 70/30 Бавета PAD Фланк стек PAD Месни изделия от юници R1 секции 98/02 секции 95/05 секции 90/10 секции 85/15 секции 85/15 секции на врат замразени 80/20 секции 70/30 секции Текуче месо 90/10 Месо мазнина Части от задната част на юниците Коляно 3-ка нарязано Горна част с капак 8+ Горна част без капак...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play