...Вземете говеждо ребро и го нарежете на стекове. Това ви дава ребрено котлет. Ако премахнете костта от стековете, те стават шотландски филета. Както шотландските филета, ребрените котлети са нежни, пълни с вкус и се приготвят най-добре в тиган, на барбекю или нарязани на тънко за говеждо соте.
...копринен с нотки на сладки подправки
Съчетания
Може да се препоръча за вечери като:
- Печено агнешко бутче по провинциален начин
- Заяц по кралски
- Ястие от диво прасе
- Ребра на кост / Гриловано телешкокотлет
- Торта от тъмен шоколад
вж. техническия лист...
... аромати на червени плодове, леки аромати на подправки, леки аромати на средиземноморска растителност.
Съчетания с храна и вино
Бавета с шалот, Агнешка котлет, Бланкет от телешко, Телешка ескалопа, Свинско печено
Температура на сервиране: 11° - 12°
Цвят: Розе
Сорт: Гренаш, Сира
Плодовете на Гренаша, съчетани с подправките на Сира
Алкохол: 14%
Съдържание: 75 cl (бутилка)...
... общности продукти, адаптирани към техните нужди и изисквания. Нашият начин на работа ни позволява да имаме гъвкавостта на занаятчийска компания, което е предимство.
Някои месарски артикули: Бургиньон, Антрикот, Фалшив филе, Бавета, Телешко соте, Свинска котлет
Някои колбасарски артикули: Патé от село, Кървавица, Чеснов колбас, Чоризо, Тулузка наденица, Чиполати, Мергуез
Проследимостта на...
... дробове, Аорта, Език, Диафрагма, Черен дроб, Сухожилия, Маска, Муцуна, Чрево, Мазнина, Бъбреци, Черен дроб, Сърце, Пенис...
Също така предлагаме висококачествено и премиум телешко, младо говедо и говеждо месо с марка "BOVERO", в която предоставяме най-добрите премиум разфасовки и стекове:
Филе Миньон, Рибай стек, Топ Сърлоин стек, Стриплоин стек, Ръмпстек.
В допълнение към прясното и замразено...