Белгия, Beringen
...Вземете говеждо ребро и го нарежете на стекове. Това ви дава ребрено котлет. Ако премахнете костта от стековете, те стават шотландски филета. Както шотландските филета, ребрените котлети са нежни, пълни с вкус и се приготвят най-добре в тиган, на барбекю или нарязани на тънко за говеждо соте.
Австрия, Königsdorf
...Вземете говеждо ребро и го нарежете на стекове. Това ви дава ребрено котлет. Ако премахнете костта от стековете, той става шотландски филет. Подобно на шотландския филет, ребрените котлети са нежни, пълни с вкус и се приготвят най-добре в тиган, на барбекю или нарязани на тънко за говеждо соте.
Франция, Cénac
... плодов и изкусителен. Общо впечатление: това е вино, което се съчетава перфектно с грилована телешка котлет или ястие от колбаси. Да се наслаждава между 16 и 18°С. Продукт: Château du Garde AOC Côtes de Bordeaux – Отлежавало в дъбови бъчви Площ: 0.5 ха Сорт: 100% Мерло Тероар: глинесто-варовиково плато Цвят: гранат с тухлени отблясъци Нос: черни плодове, особено черна череша и сладки подправки.
Франция, Roubia
... аромати на червени плодове, леки аромати на подправки, леки аромати на средиземноморска растителност. Съчетания с храна и вино Бавета с шалот, Агнешка котлет, Бланкет от телешко, Телешка ескалопа, Свинско печено Температура на сервиране: 11° - 12° Цвят: Розе Сорт: Гренаш, Сира Плодовете на Гренаша, съчетани с подправките на Сира Алкохол: 14% Съдържание: 75 cl (бутилка)...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play