...Вземете говеждо ребро и го нарежете на стекове. Това ви дава ребрено котлет. Ако премахнете костта от стековете, те стават шотландски филета. Както шотландските филета, ребрените котлети са нежни, пълни с вкус и се приготвят най-добре в тиган, на барбекю или нарязани на тънко за говеждо соте.
...Вземете говеждо ребро и го нарежете на стекове. Това ви дава ребрено котлет. Ако премахнете костта от стековете, той става шотландски филет. Подобно на шотландския филет, ребрените котлети са нежни, пълни с вкус и се приготвят най-добре в тиган, на барбекю или нарязани на тънко за говеждо соте.
... плодов и изкусителен.
Общо впечатление: това е вино, което се съчетава перфектно с грилована телешкакотлет или ястие от колбаси.
Да се наслаждава между 16 и 18°С.
Продукт: Château du Garde AOC Côtes de Bordeaux – Отлежавало в дъбови бъчви
Площ: 0.5 ха
Сорт: 100% Мерло
Тероар: глинесто-варовиково плато
Цвят: гранат с тухлени отблясъци
Нос: черни плодове, особено черна череша и сладки подправки.
... аромати на червени плодове, леки аромати на подправки, леки аромати на средиземноморска растителност.
Съчетания с храна и вино
Бавета с шалот, Агнешка котлет, Бланкет от телешко, Телешка ескалопа, Свинско печено
Температура на сервиране: 11° - 12°
Цвят: Розе
Сорт: Гренаш, Сира
Плодовете на Гренаша, съчетани с подправките на Сира
Алкохол: 14%
Съдържание: 75 cl (бутилка)...