...Нативният царевичен нишесте често се използва като сгъстител и стабилизатор в хранителната индустрия за производството на сосове, супи, десерти и други храни. Той също така се използва в фармацевтичната индустрия при производството на капсули, таблетки и прахообразни лекарства поради способността си да образува желатинови пасти и да абсорбира вода.
CAS:9005-25-8
Цвят:Бял
Опаковка:Хартиена чанта 25кг
Количество:5,000кг - 48,000кг
Консистенция:Прах...
...СЪСТАВКИ: Папада, месо и свински кори, яйчен белтък, картофено нишесте, сол, глюкозен сироп, млечен протеин, подправки, стабилизатор (ди и полифосфати), усилвател на вкуса (E621) и антиоксидант (натриев аскорбат). Естествена говежда черва. Може да съдържа следи от соя.
...{"HS Code:283322":"HS код: 283322","CAS Number:10043-01-3":"CAS номер: 10043-01-3","Chemical application and strengths:":"Веществото не е реактивно с повечето от естествено срещащите се елементи. Въпреки това, то реагира с натриев бикарбонат, за да образува плътен слой от въглероден диоксид. Към реакцията се добавя стабилизаторна пяната, за да се създаде жизнеспособен слой от въглероден диоксид...
...Картофеното нишесте се използва като сгъстител в различни хранителни продукти, включително супи, сосове и печива. Неговата способност да свързва вода е предимство в производството на храни и разработването на продукти. Картофеното нишесте също се използва като свързващо вещество при производството на колбаси и като стабилизатор в млечни продукти. Картофеното нишесте може да се използва в следните продукти: тестени изделия като хляб, паста, бисквити, както и в други продукти като бонбони, консервирани зеленчуци, месни продукти, готови храни и като фураж за животни.
...Гâteau au nougat от 4 кг, нарязан на 20 порции, опаковани индивидуално (около 200 г). Да се предлага на тегло или на порция. бадеми, захар, мед, глюкозен сироп, пастьоризирани белтъци, облат (картофено нишесте, вода, растително масло), царевично брашно, натурални аромати. Съставки на плодовата паста от горски плодове: боровинки, ягоди, малини, киселина: лимонена киселина, стабилизатор: пектин. Ако има глазура: захар, хидрогенирани растителни мазнини, полуобезмаслено какао, емулгатор: соев лецитин, аромат: ванилия.
...
Сосове, дресинги и супи: осигурява бързо проникване на топлина, подобрява аромата, осигурява мека структура и запазва стабилността на емулсията.
Покритие на продукти: увеличава адхезията, намалява абсорбцията на масло по време на пържене.
Зърнени храни: осигурява набъбване и хрупкавост.
Храна за бебета: служи като стабилизатор за увеличаване на вискозитета и аромата.
Пудинг и други десерти в...