Словакия, Dolný Ohaj
...Нативният царевичен нишесте често се използва като сгъстител и стабилизатор в хранителната индустрия за производството на сосове, супи, десерти и други храни. Той също така се използва в фармацевтичната индустрия при производството на капсули, таблетки и прахообразни лекарства поради способността си да образува желатинови пасти и да абсорбира вода. CAS:9005-25-8 Цвят:Бял Опаковка:Хартиена чанта 25кг Количество:5,000кг - 48,000кг Консистенция:Прах...
Франция, Warmeriville
...{"ingredients":"Списък на съставките:\n\nПодсладители (ксилитол, сорбитол, сироп от малтитол, манитол, аспартам, ацесулфам-K), основа за гума, киселини (ябълчна киселина, винена киселина, лимонена киселина), стабилизатор (глицерол), аромати, малтодекстрин, нишесте, кокосово масло, емулгатори (лецитини (соеви), захарни естери на мастни киселини), прах от ягодов сок (0,2%), сгъстител (целулозна...
Испания, Montcada i Reixac-Barcelona
...СЪСТАВКИ: Папада, месо и свински кори, яйчен белтък, картофено нишесте, сол, глюкозен сироп, млечен протеин, подправки, стабилизатор (ди и полифосфати), усилвател на вкуса (E621) и антиоксидант (натриев аскорбат). Естествена говежда черва. Може да съдържа следи от соя.
Австрия, Fürnitz
...{"HS Code:283322":"HS код: 283322","CAS Number:10043-01-3":"CAS номер: 10043-01-3","Chemical application and strengths:":"Веществото не е реактивно с повечето от естествено срещащите се елементи. Въпреки това, то реагира с натриев бикарбонат, за да образува плътен слой от въглероден диоксид. Към реакцията се добавя стабилизатор на пяната, за да се създаде жизнеспособен слой от въглероден диоксид...
Германия, Düsseldorf
...Картофеното нишесте се използва като сгъстител в различни хранителни продукти, включително супи, сосове и печива. Неговата способност да свързва вода е предимство в производството на храни и разработването на продукти. Картофеното нишесте също се използва като свързващо вещество при производството на колбаси и като стабилизатор в млечни продукти. Картофеното нишесте може да се използва в следните продукти: тестени изделия като хляб, паста, бисквити, както и в други продукти като бонбони, консервирани зеленчуци, месни продукти, готови храни и като фураж за животни.
Франция, Malataverne
...Гâteau au nougat от 4 кг, нарязан на 20 порции, опаковани индивидуално (около 200 г). Да се предлага на тегло или на порция. бадеми, захар, мед, глюкозен сироп, пастьоризирани белтъци, облат (картофено нишесте, вода, растително масло), царевично брашно, натурални аромати. Съставки на плодовата паста от горски плодове: боровинки, ягоди, малини, киселина: лимонена киселина, стабилизатор: пектин. Ако има глазура: захар, хидрогенирани растителни мазнини, полуобезмаслено какао, емулгатор: соев лецитин, аромат: ванилия.
Швейцария, Hendschiken
...Замразени продукти, предварително изпечени, 76г Съставки: домати 29%, (киселинност лимонена киселина), пшенично брашно, вода, сирене 10%, гъби (антиоксидант аскорбинова киселина), растителни мазнини и масла не хидрогенирани (палмово масло (устойчиво), рапично масло), нишесте, мая, шунка (нитритна сол за консервиране E250, стабилизатор E452, регулатор на киселинността E331), лук, сол, соево...
Турция, Izmir
... Сосове, дресинги и супи: осигурява бързо проникване на топлина, подобрява аромата, осигурява мека структура и запазва стабилността на емулсията. Покритие на продукти: увеличава адхезията, намалява абсорбцията на масло по време на пържене. Зърнени храни: осигурява набъбване и хрупкавост. Храна за бебета: служи като стабилизатор за увеличаване на вискозитета и аромата. Пудинг и други десерти в...
Полша, Wrocław
... мока 4.7% (глюкозен сироп, инвертиран захарен сироп, карамелизирана захар, етилов алкохол, вода, прах от кафе екстракт 2%, нишесте, натурален аромат), лешникова плънка 13%: бял шоколад 59% (захар, какаово масло, пълномаслено мляко на прах, емулгатор: соев лецитин, натурален ванилов аромат), лешник (4%), оцветители (титанов диоксид, тетразин, бляскаво синьо, железен оксид, коchineal, калиев алуминиев силикат). Комплект: Фолклор...
Франция, Les Pavillons-Sous-Bois
...Целият неустоим вкус на Schweppes Цитруси, без захари и без калории. Съставки Съставки: газирана вода, екстракти от портокал, киселинност - лимонена киселина, подсладители - ацесулфам К и сукралоза, консервант - калиев сорбат, натурални цитрусови аромати с други натурални аромати, модифициран нишесте, антиоксидант - аскорбинова киселина, стабилизатор - E445...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play