...Сосът оттрюфели Bianchetto е гурме смес, направена оттрюфели Bianchetto, комбинирани с избрани съставки като гъби, зехтин и понякога сметана или сирене. Този сос е известен със своята кремообразна текстура и интензивен вкус, подчертавайки неповторимия аромат и деликатния вкус на белите трюфели.
Този сос е перфектен за тези, които търсят да добавят нотка лукс и изтънченост към ястията си, използвайки максимално уникалния вкус на трюфелите Bianchetto.
...Медена горчица с естрагон е изискан подправка, която съчетава сладостта на меда с уникалния вкус на естрагон. Тази перфектна смес е идеална за подобряване на вашите ястия, било то в дресинг, марината или като гарнитура за меса. С нето тегло от 250 г, тази горчица е проектирана да задоволи най-взискателните вкусове. Нейният деликатен вкус и кремообразна текстура я правят задължителен избор за любителите на изискана кухня. Независимо дали сте професионален готвач или аматьор, тази горчица ще добави нотка оригиналност към вашите рецепти.
...Не можете да пропуснете сладкия и земен вкус на соса оттрюфели Belbri. Насладете се на соса оттрюфели Belbri, използвайте го като сос в различни ястия, т.е.; бургери, дипове и в яйца или други гарнитури.
Опитайте го сега. Подходящ за вегани и вегетарианци.
...Салса с летен трюфел и гъби. Без консерванти и без глутен. Перфектна за паста, ризото, яйца, тартинки, предястия. Не съдържа черни маслини за истински вкус на трюфел!
Сос с черни трюфели и гъби. Идеален за обогатяване на различни ястия като предястия, тостове, основни ястия, сосове, месо, ястия на фурна и омлети.
...Прясно яйчни талиатели са известен формат дълга паста, признат по целия свят за своята текстура, вкус и размер. Синоним на емилианската кухня, той е изключително универсален и може да се използва в безброй приготвяния. Идеален е с рагу (месен сос), гъбен сос или сос с трюфели, а също така е също толкова вкусен с прости доматени сосове.
...Tartufata е сосот зехтин с екстра качество и съставки от различни растения, като трюфели и гъби, опаковани чрез физически процеси, без добавяне на консерванти. Има текстура на пастет и много приятен аромат и вкус на черен трюфел и boletus edulis, което го прави много вкусен за добавяне директно върху филийки хляб или в паста ястия, пици,...
... компоненти. По време на събирането, прехвърлянето и обработката, продуктът не е изложен на риск от кръстосано замърсяване. Не съдържа глутен или консерванти.
Хранителни стойности на 100 гр: Енергия Kj 1465 / Kcal 356 Мазнини 36 гр от които наситени мастни киселини 4,7 гр Въглехидрати 2,9 гр от които захари 0,2 гр Фибри 1,8 гр Протеини 3,2 гр Сол 1,5 гр
Налични формати: 80 гр, 180 гр, 500 гр.
...Делизията с бял трюфел и гъби порчини е един от най-изисканите и ексклузивни продукти.
Идеална за аперитиви и ценни меса, тя се съчетава с отлични бели вина. Търсена в много кухни с много висок профил. Изискана и балансирана, директно от най-добрите готвачи в света.
...Майонезата GALA с яйца е вкусен кремообразен сос, който подчертава вкуса на любимите ви ястия. Съставена от 80 % рапично масло и 7,5 % жълтък, този майонез предлага гладка текстура и богат вкус, които перфектно допълват салати, сандвичи и месни ястия. Достъпна в опаковки от 250 мл, 500 мл и 1000 мл, тя е опакована в удобни кашони за лесно съхранение и употреба.
Тази майонеза е идеална за...
Основана във Ванс през 1972 г. от своя създател с едноименно име, Франсоа Ромео, маслопреработвателната фабрика с това име успя през годините да създаде и развие различни линии зехтин. Предлагаща хармоничен баланс между нежност и плодовост, свежест и тревисти нотки, зехтинът Франсоа Ромео привлича широка публика.
Марка Франсоа Ромео е призната от потребителите като гаранция за сериозност и качест...
...Вид: Tuber Borchii Vittadini
Многофункционален, Бянчето играе същата роля като белия трюфел. Неговият силен вкус и аромат могат да придружават почти всяко ястие с сос.
Сезон: От средата на зимата до пролетта, приблизително от януари до април.
...Груб семолина от пшеница, Яйца 30%, Прах от червено цвекло, Вино Бароло DOCG 2%. Може да съдържа следи от мекотели. За около 3/4 души.
6/7 минути готвене в голямо количество вряща подсолена вода.
Отцедете и подправете.
Препоръчваме сос с трюфели (бели или черни), с месо, с зеленчуци.
Червено вино (Бароло, Небиоло д'Алба, Долчетто д'Алба) или бяло вино (Роеро Арнеис, Гави ди Гави) от същия тероар ще образуват перфектно съчетание.
Ean13:3701511702359
Референция:TagliatelleBioVinItalie1...
ITALIADAMANGIARE е компания, която произвежда сезонни бели и черни трюфели, сосот бяла трюфел и черен трюфел, трюфелни стърготини, смлян черен трюфел и масло от бяла трюфел. Освен това разпространяваме екстра върджин зехтин.