Ние сме водещ производител на гъвкава опаковка, който предлага печатни филми, обикновени филми, ламинирани материали, торби, пликове и рециклируеми опаковки, изработени от филм и хартия.
От началото си през 1994 г. компанията е преживяла огромен растеж, който ни поставя сред водещите компании в производствения сектор на гъвкавите филми за хранителния и нехранителния сектор.
Нашата сила се крие в с...
... втората най-скъпа подправка в света след шафрана. Ванилията в пръчки е много по-ароматна от маслото, екстракта или ваниловия прах. <strong>Употреба</strong> Ванилията е изключително ароматна, сладко ухаеща подправка. Идеално се съчетава с подправянето на торти и други печива, използва се също и за производство на шоколад или сладолед. Ванилията се комбинира също толкова добре със солени ястия. В частност като съставка в сосове за риба и месо. Добре се съчетава с канела и карамфил. <strong>Внимание</strong> За ястията се използват само ароматните семенца от пръчката на ванилията.
...Любимият солен класик в по-здравословна форма, направен от висококачествени органични съставки.
Тези, които обичат солените закуски, ще се насладят на нашите солени пръчици, направени от по-здравословни видове брашно на основата на спелта и ръж. Можете да изберете между два вида поръски – сол или сусам.
Ползи:
- Направени от висококачествени органични съставки
- Без изкуствени добавки и оцветители
- Подходящи за вегани...
...Канелата на пръчки придава аромат на солени ястия, десерти и коктейли. Тази оранжева подправка с топли, дървесни и леко сладки вкусове има много приложения. В тази форма ароматите на канелата ще се запазят много по-добре.
Използвания на канела на пръчки в кухнята:
*Солена канела:
Тя е една от съставките на тажин и също така за ароматизиране на супа или крем-супа.
Канелата подчертава вашите ястия...
...Предлагана на прах или на пръчки, канелата от Мадагаскар ще допълни както вашите сладки, така и солени ястия, както и вашите запарки.
Намерете нашата 100% натурална канела от Мадагаскар, опакована в херметически затворени торбички:
Канелата от Мадагаскар произлиза от кората на канелата от Цейлон, научно наречена Cinnamomum zeylanicum, откъдето идва и името 'cinnamon', което срещаме при нашите...
Ние обединяваме продуктите, експертизата и капацитетите си чрез нашите три локации в Германия. Всичко е възможно - с най-новата технология.
Най-висококачествените ядки се обработват при нас в типични препарати: смлени, настъргани, пръчки, паста, грис, печени, солени, натурални, също така карамелизирани или в крокант.
Освен това сме специалисти в опаковането – независимо дали за търговия на...