..."Sea Delight" чрез своята марка "Manuel Claros" предлага ръчно изработено лечение на аншоа с изключително внимание. Нашите парчета са големи, с високо качество, обработвани на ръка, добре стегнати и с вкус, който ги прави изключителни за най-изтънчените небца. Вкусът на зехтин екстра върджин се смесва с този на аншоата в оптималното й лечение, всичко това с цел постигане на максимално качество.
...които перфектно се комбинират с маринованото филето аншоа в зехтин. Ако имате рецепта, която основно използва тези съставки, то можете без съмнение да добавите аншоа и да успеете всеки път:
- Зелена или черна маслина
- Домати (свежи, намачкани, черешови домати...)
- Каперси
- Печени чушки
- Тиквички
- Картофи
- Сирена моцарела и фета
- Варено яйце, майонеза или омлет
- Чесън.
...Багна кауда, приготвена според класическата пиемонтска рецепта с зехтин, соленианшоа и чесън. Багна кауда е налична готова в буркан от 200 г, идеална порция за меню за двама души.
Създадена през 1987 г., Menguy’s е семейна компания, която предлага продукти за аперитив: СОЛЕНИ СЕМЕНА (фъстъци, шамфъстък, кашу, бадеми и др.), ПОДГОТВЕНИ ЗЕЛЕНИ МАСЛИНИ (пикантни, с подправки, пълнени с аншоа, чушки, бадеми и др.), СПЕЦИАЛИТЕТИ като ПУКАНКИ, ПОКРИТИ ФЪСТЪЦИ, микровълнова ПУКАНКА.
Стратегията на Menguy’s е основана на диверсификация, иновации и качество. Ние притежаваме...
В Линда Плая се занимаваме с производството и търговията на аншоа в саламура. Отговаряме на нуждите на националния и международния пазар. Извършваме ръчно производство на аншоа и соления. Намираме се в Колиндрес, стратегическо място на Кантабрийско море.
...като се влага изключително внимание и старание, за да гарантираме продукт с високо качество, готов за дегустация. Персоналът е специализиран в ръчното почистване и обработка на рибата. Те имат дългогодишен опит в трудното и деликатно изкуство на ръчната обработка на аншоа и гордо ценят традиционната си професия. Предлагаме нашите продукти в разнообразни формати и размери, за да отговорим на вашите нужди. Нашите съоръжения отговарят на изискванията за хигиена и безопасност и разполагат с най-новите технологии.
... пазара със своите изключителни способности за иновации.
Компанията Карлино ООД произвежда филета от аншоа в масло, филета от сардини в масло, паста от аншоа, соленианшоа, солени сардини, мариновани филета от аншоа и колатура. Използваната риба е известна със своя отличен вкус, свежест и яркост, обработвана с хлад, за да се запазят хранителните, качествените и органолептичните стойности в съответствие с строгите контролни мерки на нашата система за качество.
...Корникабра и др.
- Чисти иберийски шунки и палети D.O. Хабуго.
2. Консерви от морето
- Свински врат
- Салчичон
- Чоризо
- Сирена от овче и козе мляко
- Филе от тон, вентреска, миди, bonito del Norte.
3. Солени риби
- Полуконсерва
- Ароматизирани масла, мед, кремове.
- Мохама от тон от алмадраба, хайвер от марука и др.
- Аншоа, треска и др.
- Ароматизирани с...