..."Sea Delight" чрез своята марка "Manuel Claros" предлага ръчно изработено лечение на аншоа с изключително внимание. Нашите парчета са големи, с високо качество, обработвани на ръка, добре стегнати и с вкус, който ги прави изключителни за най-изтънчените небца. Вкусът на зехтин екстра върджин се смесва с този на аншоата в оптималното й лечение, всичко това с цел постигане на максимално качество.
В Линда Плая се занимаваме с производството и търговията на аншоа в саламура. Отговаряме на нуждите на националния и международния пазар. Извършваме ръчно производство на аншоа и соления. Намираме се в Колиндрес, стратегическо място на Кантабрийско море.
...като се влага изключително внимание и старание, за да гарантираме продукт с високо качество, готов за дегустация. Персоналът е специализиран в ръчното почистване и обработка на рибата. Те имат дългогодишен опит в трудното и деликатно изкуство на ръчната обработка на аншоа и гордо ценят традиционната си професия. Предлагаме нашите продукти в разнообразни формати и размери, за да отговорим на вашите нужди. Нашите съоръжения отговарят на изискванията за хигиена и безопасност и разполагат с най-новите технологии.
...Корникабра и др.
- Чисти иберийски шунки и палети D.O. Хабуго.
2. Консерви от морето
- Свински врат
- Салчичон
- Чоризо
- Сирена от овче и козе мляко
- Филе от тон, вентреска, миди, bonito del Norte.
3. Солени риби
- Полуконсерва
- Ароматизирани масла, мед, кремове.
- Мохама от тон от алмадраба, хайвер от марука и др.
- Аншоа, треска и др.
- Ароматизирани с...