...Под тяхната цветна кожа се крият истинските вкусове на земята, слънцето и морето.
Цитрусови сокове с вкус, който няма да намерите никъде другаде.
Единица за продажба
Тетра от 1 кг (6 в опаковка) или 500 гр (12 в опаковка)...
...Бергамотът е плод, произхождащ от Калабрия, Италия, и често се използва за ароматизиране на напитки и храни. Неговият сок също се използва за производството на конфитюри и ликьори, като известния лимончело.
ПОЛЕЗНИ ЕФЕКТИ
Бергамотът е богат на витамин C, органични киселини и флавоноиди и има антиоксидантни и антимикробни свойства. Също така е доказано, че бергамотът може да има полезни ефекти...
... вкусно и гурме кулинарно пътуване.
Известно със своето богатство на фибри, витамини A и C, както и бета-каротини, това сладко със сигурност ще възбуди вашите взискателни небца с фини екзотични и тропически вкусове.
Общо съдържание на плодове: 56%
Съставки: манго, захар, лимонов сок, бергамот, джинджифил, желатин: пектин
Съхранение: Две години преди отваряне. Да се съхранява на хладно след отваряне и да се консумира бързо.
...хранителни стойности за 100 г
енергия(kcal)= 191
енергия(Kj)= 789
мазнини(g)= 0.5 от които наситени мазнини(g)=0
въглехидрати(g)=49 от които захари(g)=49
протеини(g)=0.9 сол(g)=0
Състояние:Нов
СЪСТАВКИ:Вода, Корсикански цитрони от Весковато 21%, плодове на страстта 12%, захар, лимонов сок, пектин
Нетно тегло:220 г
Произход:Корсика...
... артериите. Множество рискови фактори са свързани именно с начина на живот (пушене, хипертония, диабет, наднормено тегло и заседналост), но голяма отговорност се носи от дислипидемиите: висок холестерол и триглицериди.
No-Colest Omegasol е хранителна добавка под формата на перли, базирана на ферментирал червен ориз, с масло от микроводорасли и концентриран сокотбергамот, полезна за поддържане на правилни нива на холестерол и триглицериди в контекста на балансирани хранителни режими.
Съставки:
Масло от морски микроводорасли, богато на DHA, ферментирал червен ориз (Oryza sativa L.