... комбинация с универсалността му, го правят отличен избор за подобряване на хранителната стойност на различни кулинарни творения.
Снабден от немодифицирани генетично грах, VG Titans P65-M се произвежда с ангажимент към устойчивостта и качеството. Този текстуриран грахов протеин е идеален за компании, които искат да иновират и разширят предлагането си в сектора на растителните храни. Неговата способност да се интегрира безпроблемно в широк спектър от рецепти го прави задължителна съставка за тези, които отговарят на нарастващото търсене на вегански и вегетариански опции.
...Премиум протеиновата добавка, наречена Концентрат отсуроватъченпротеин (WPC), се произвежда от суроватка, течността, останала след производството на сирене. За да се концентрира съдържанието на протеин, като същевременно се запазят жизненоважните хранителни вещества, тя се обработва минимално. Концентратът отсуроватъченпротеин е богат на разклонени аминокиселини (BCAAs), които подпомагат...
...Суроватъчното мляко на прах (AWP) е副продукт от производството на сирене или кисело казеин. То се произвежда чрез сушене на прясна суроватка от меко бяло сирене. С помощта на микробна ферментация pH стойността на млякото се понижава и лактозата се превръща в млечна киселина.
Суроватъчното мляко на прах се отличава с по-ниско съдържание на лактоза и затова вкусът му е по-кисел, отколкото сладък...
...Млечният протеин е популярна хранителна добавка, получавана при производството на сиренеот мляко. Той е пълен протеин, което означава, че съдържа всичките девет есенциални аминокиселини, необходими на тялото за оптимално функциониране. Млечният протеин е високо ценен за способността си да насърчава растежа на мускулите и възстановяването им, което го прави основна храна за спортисти и фитнес...