MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) има седалище в Гихуело (Саламанка) и се занимава почти изключително с индустриализацията на иберийската свиня. Целта им е била да изградят кланица с разделение на месото и разтопяване на мазнини, която да им осигури заколение и разфасоване на свинете, от които се нуждаят техните индустрии, както и трансформация на сланината в мазнина чрез процес на разтопяване, за...
...Вакуумно опакована суха свинска коремна част
100% домашно приготвена
Съставки: свинска коремна част, сол, черен пипер, провансалски подправки.
За вашите беконни кубчета или нарязана на тънки филийки и грилована, за да подобрите вашите бъркани или пържени яйца.
19,35 €/кг
Минимално нетно тегло на продукта: 400 г.
...Копата от Острова на красотата е изработена от френска свинскаплешка, която зрее минимум 1 месец и половина. Всяко парче тежи около 350 г, с дължина 12 см.
Опаковка: картон от 5 кг за около 14 парчета
Съхранение: максимум 18°C
Срок на годност: 125 дни...
Вярваме в качеството на продуктите, произведени в Испания, затова искаме да ги споделим с останалия свят.
Астурийците са горди с козето си сирене, валенсийците с паелата си, риоханците с виното си, но цяла Испания се радва, когато нашите продукти и рецепти преминават границите ни. Като испанци, ние сме горди с нашата гастрономия и разнообразието от продукти, произведени на нашата земя.
Гурме Корпо...
... някои от най-качествено ориентираните пазари в света гарантира постоянен фокус върху качеството и безопасността на храните.
ЕЕС, Китай, Швейцария, Русия, Южна Африка, Япония, Корея, Хонг Конг, Тайван, Виетнам, Сингапур и много други страни по света.
ПРЕДЛАГАМЕ (ЗАМРАЗЕНО СВИНСКО, КАКТО СЛЕДВА):
Свински филе
Свински крака
Свински корем
Свински черва
СвинскаплешкаСвинска яка
Свинска трупа...