В началото на нашия път си напомняхме, че Рим не е построен за един ден и че перфектният серум, крем или измивен гел не се създава за една нощ. Подчинявахме импулса да побързаме или да скочим, преди да сме напълно готови, вдъхновени от думите на Сенека: “Imperare sibi maximum imperium est” - “Да управляваш себе си е върховна форма на властта”. Днес тази сентенция обгръща всеки от продуктите ни, за...
...Нежно кехлибарено око, светло и живо. На носа започва с леки нотки на дъб, последвани от по-сладки тонове на карамел и плодове. Вкусът е мек и балансиран, с аромати, напомнящи на ванилия, анасон, индийско орехче и сладкиши. Удовлетворяващ и дълготраен послевкус.
Капацитет: 0.70л
Код: 90376
Категория: Уиски
Алкохолно съдържание: 40% об.
...Нашите врати с око са налични с диаметър 400 мм и в 5 стандартни RAL нюанса (пясъчно бяло, пясъчно антрацитно сиво, пясъчно светло сиво, пясъчно бордо и пясъчно черно).
Не се колебайте да се свържете с нас по имейл или телефон, за да ни изпратите вашето запитване. На ваше разположение сме за всякаква информация!
... нотки на совиньон, които се смесват с цитрусови и бели цветя","robe jaune pâle lumineuse":"светло жълта рокля","Bouche":"Устата","jolies notes acidulées":"красиви кисели нотки","Cépage:Sauvignon Blanc":"Сорт: Совиньон Блан","Vinification:élevé 6 mois en cuves inox":"Винификация: отлежавал 6 месеца в инокс","Œil":"Око","Accord met-vin:apéritif, cuisine fraîche et moderne":"Съчетание храна-вино...
...Тероар: Глинесто-пясъчна почва върху шисти
Ситуация: Висок лаян
Винификация
Винификацията се извършва по традиционния метод. Виното остава на дъски минимум 9 месеца преди разливането.
Дегустация между 6 и 8°C
Око: Светло жълто
Нос: Бели плодове, мелиса
Устата: Фини мехурчета. Жив атака, почти нервна. Елегантен вкус.
Потенциал за съхранение: Да се пие в рамките на 3 години
Баланс: Брут
Съчетания с храни и вино: Идеално за аперитив, коктейли и десерти.
Замразен вишнев сладолед.
Рязане: Двойно Гийо
Височина: 100 до 120 м...
...В процес на преход към биологично земеделие. Нощни гроздоберни работи. Пълно отстраняване на гроздови стъбла, Ферментация в иноксова цистерна, Терморегулирана ферментация, Произведен от пресоване. Отлежаване в терморегулирана иноксова цистерна, Смешване, Отлежаване върху утайки, Техническа коркова запушалка. Глинесто-калциеви почви.
ОкоСветло сиво, бледо, с розови отблясъци.
Нос
Ароматен...