Производител и дизайнер на оборудване за млечната промишленост, Roussel Inox изработва вашите съоръжения с постоянно внимание към вашите нужди.
Имаме солидно познание за вашата работа като производител на сирене, усъвършенствано сред професионалисти във Франция и на международно ниво.
Искате да обновите машините си, да увеличите производствения си капацитет, да създадете своя работилница? За всяко...
...Il Rustico- Canestrato di mucca е зрял сирене, произведено от местно краве мляко и узряло в продължение на 45 дни. Това сирене се характеризира с изразен, но не прекалено силен вкус, което го прави перфектно за предястия или завършек на обяди и вечери. Il Rustico е ръчно изработен продукт, създаден по традиционни методи и с автентични съставки. Неговата ръчна обработка и уникален вкус го правят продукт на изключителност в италианската млечна традиция.
...Ръчноизработеносирене, приготвено от пастьоризирано козе мляко и черна трюфел.
Сиренето е цилиндрично. Неговата паста е компактна и плътна, с известна еластичност. Цветът му е слонова кост с парченца черен трюфел и мек вкус на трюфел. Зреене 45 дни.
Представлява непоносимост към мляко.
Изключително вкусно с акациева мед с трюфел.
...Млекарницата Балака е специалист по сиренето Осо Ирати фермер. Купуваме пресни сирена и след това ги отлежаваме от 4 до 8 месеца в нашето хранилище в Страната на Баските.
Тези сирена се произвеждат единствено от овчари от Страната на Баските и планините на Беарн.
Ръчно и занаятчийско отлежаване.
Това сирене притежава АОП. Защитено наименование за произход.
... изключителността в млечните продукти, предавана през три поколения.
Биологичната сирене фабрика във Вилсалм ви осигурява строгост и грижа за потребителя, произтичащи от дългогодишен опит, и доверително партньорство с една от най-добрите референции в света на храните в Белгия.
Открийте нашите творения, помолете ни да създадем!
...Касеролата Кинтана полутвърд Махон-Менорка D.O.P., произведена от сурово краве мляко и 100% натурални съставки, без консерванти и добавки, и узряла от нашия майстор-касеролар и майстор-узрител на сирена. Винаги с уважение към процеса на производство на сирене и хилядолетните практики на узряване от остров Менорка. С узряване от 2 до 5 месеца, това е сирене с твърда паста в жълтеникаво-слонова кост и оранжева/кафява кора, с развити млечни вкусове и аромати, с определени напомняния за масло и печени ядки, със средна устна персистентност.
... пикантен. Неговата цилиндрична форма и неядливата коричка са символ на ръчно изработване и качество. Пекорино Интрамонтис е идеалният герой на предястия, закуски и десерти, благодарение на своя изтънчен и никога натрапчив вкус.
Перфектно за консумация самостоятелно или настъргано върху паста и ризото, това е сирене, което очарова небцето и обогатява всяка маса с нотка на елегантност и автентичен вкус.
...Твърдо сирене от сурово мляко с минимум 45% мазнини в сухо вещество; традиционно ръчноизработено; зряло минимум 3 месеца
Вкус: леко пикантен до ароматен, леко орехов
Съдържание на мазнини: 50%
Вкус: леко пикантен до ароматен, леко орехов...
...Всеки от тях е по 150 грама ръчноизработено Тулум сирене, подправка - Това е едно от най-ценните традиционно произведени зрели сирена от тези земи, Ерзинджан Тулум сирене, което се произвежда в стари мандри, наследени от дядовци. В близкото минало не е имало много опити за изграждане на нови мандри. Много стари мандри са обновени според нуждите на времето и са достигнали до днешния ден.
Състав...
Ние сме Quesos Finca La Cruz, производители на чисто овче ръчноизработеносирене. Нашите продукти се приготвят с чисто мляко от собствените ни овце, което позволява да предложим хомогенен резултат по отношение на качество, аромат и текстура. Освен това, те са опаковани вакуумно и затворени с ленена кърпа за по-добро отцеждане.
- Öz Erzincan Tulum Сирене
- 100% Савак Сирене
- Чисто
- От надеждни източници
- Напълно ръчноизработено
- Савак Племе
- Достъпно
- Бързо
- Сигурно
- Опитването не вреди
- Няма съжаления...