... в производството на определени видове бира и ликьори (в Германия).
Етеричното масло се получава от плодовете, което се използва за синтез на линалил ацетат, цитрал и други ароматни вещества, използвани в парфюмерията и козметиката, за да придадат на парфюмните продукти мирис на момина сълза, виолетка, роза, бергамот, лилия, лимон и др. Етеричното масло се използва в технологиите, производството на сапуни и в текстилната индустрия. След дестилацията на етеричното масло, се извлича мазното масло, което се използва в сапунената индустрия и производството на олеинова киселина.
...Сусамовото масло е ценен хранителен продукт, който има благоприятен ефект върху човешкото здраве. То хармонично съчетава удивителен аромат и пикантност и се счита за едно от най-здравословните ядливи масла. Широко се използва в китайската и тайландската кухня, особено в комбинация със соев сос и мед, докато източната медицина го нарича 'горещо и пикантно'. Съчетайте бизнеса с удоволствието: опитайте нов вкус, дайте на обикновеното ястие ново звучене, подкрепете и запазете здравето си!
...Брашното от нахут се използва широко в сладкиши, сосове, зърнени храни, както и в различни ястия с месо и риба. Брашното има необичаен аромат и вкус, който леко напомня на орех. Нахутът съдържа големи количества микроелементи и витамини. Уникалната характеристика на брашното от нахут е, че не абсорбира растително масло при пържене. Продуктът се тества за глутен на всяка фаза на производство...
...Маслото VMG3 принадлежи към класа на хидравличните течности и съответно е предназначено за употреба в хидравлични системи.
Обикновено се използва в тежка техника - строителство, дърводобив, повдигане, както и в товарни превозни средства, като минни самосвали. Широко се използва за верижни превозни средства.
То се отличава благоприятно от другите хидравлични масла с ниска точка на втвърдяване...
...Ароматът на етеричното масло от анасон (звезден анасон) е изненадващо топъл, сладък, весело-подобен, с нотки на пепел. Върховият тон е студен-свеж, подправен сладък базов с топъл завършек. Като подправка се използват както плодовете, така и семената на звездния анасон. Това е традиционна подправка в индийската и китайската кухня. Широко се използва като ароматизатор за алкохолни напитки. В...