...Pr-l-210x148C4 е контейнер, изработен от PP (полипропилен), с 4 секции и се използва за суши или други готови за консумация ястия. Може да се използва в микровълнова фурна.
Материал: PP
Използва се за: Суши / готови за консумация ястия
Дължина на артикула: 210
Ширина на артикула: 148
Височина на артикула: 45
Брой секции: 4...
... протеини, здравословни въглехидрати и диетични фибри - идеална за закуска или междинно хранене. Без захароза, глюкоза, фруктоза или други добавени захари. За да изпечете мъфин, ще ви трябват голяма чаша, вилица, микровълнова, яйце, кефир или йогурт и прах Mugcake. Инструкции за приготвяне: разбийте едно яйце с вилица в голяма чаша, добавете 60-80 г кефир или йогурт. Разбъркайте, добавете 2 равни супени...
... безопасен за горещи продукти и повторно загряване в микровълнова
три типа за деня - без секции, с разделение 50/50 и 70/30
възможност за запечатване, включително с MAP
PET капак - издуване, осигуряващ подреждане и възможност за съхранение след отваряне
използване на автоматични линии, пастьоризация и стерилизация
Материал: PP
Цвят: черен, прозрачен
Обем: 875 мл, 400 мл/400 мл, 245 мл/555 мл
Размери: 190х144
Размери на кутията: 450х380х410
Опаковка: 300 бр (50*6)...
...Всичко това се готви на огъня, докато готвачът не изпадне в изтощение, защото ще опита божествената храна." Пилафът спаси армията на Тамерлан и стана основна храна на жителите на Централна Азия. Днес това ястие украсява както празничния, така и ежедневния дастархан (маса). Подправки за приготвяне на пилаф, ориз и месни ястия, приготвени у дома: в казан, във фурна и в микровълнова печка.
Съставки
Морска сол, зира, кориандър, сушен барбери, смлян черен пипер, смлян чили.
Използва се за
Използвайте подправките за приготвяне на пилаф, оризови ястия и месо, приготвени у дома: в...
...Този медицински метод има над 20 години опит, микровълнова радиометрия, и се основава на измерване на интензивността на естественото електромагнитно излъчване от тъканите на пациента при ИЧ и микровълнови честоти. Тази интензивност е пропорционална на температурата на тъканта. Промените в температурата (термална аномалия), които са основата за ранното откритие на клетъчната пролиферация (време за...