...Повечето гъбни видове са медоносни растения. Маслото от камелина се произвежда от семената на камелината. Растителната биомаса може да се използва като суровина за производството на биогорива от второ поколение.
...Приятният пикантен вкус на тези зърна позволява успешно да се използват в печивата и при производството на козинаки. Черният сусам е незаменим за приготвянето на суши.
Използване
Използва се за приготвяне на всички видове сладкиши и десерти, плодове, горещи напитки и пикантни ястия от ориенталската кухня.
Вкус
Въздържан вкус, леко горчив.
Хранителна стойност на 100 гр.
Протеини (г / 100г)… 19,0
Мазнини (г / 100г)… 49,0
Въглехидрати (г / 100г)… 12,0
Енергийна стойност (ккал / 100г)… 570...
... увеличава усвояемостта на храната и е необходимо при храненето на всички животни.
Минимален обем на доставка: 20 тона
Условия за плащане: 100% предплащане
Видове натоварване: ЖП вагон, морски контейнер, камион.
... видове растения.
Осигурява развитието на кореновата система;
увеличава имунитета на растенията;
подпомага покълването на семена, грудки, луковици;
помага за увеличаване на качествените и количествените показатели на добивите.
Хомогенна, хомогенна суспензия, от тъмен кафяв до черен;
наличието на включвания (камъни и други чужди обекти) не е разрешено;
не летлива;
флокулира при взаимодействие с киселини, водоразтворима.
Аминокиселини:
елиминират недостига на хранителни вещества
ускоряват транспорта на хранителни вещества до растителните клетки...