...Специалитет от Прованс! Меденки, произведени по традиционен начин в нашата работилница. Хармонично съчетание между сладкарство и нуга. Идеални за украса на празничните ви маси или за подарък.
Референтен номер: 618101
ТЕГЛО (в KG): 0.20
Опаковка: 6
ДДС: 20.0%...
...Нашата услуга за производствона лешникова паста създава гладка и кремообразна паста от леко, средно или много печени лешници. Тази паста е известна със своят чудесен вкус и аромат, което я прави търсена съставка в шоколадови, сладкарски и сладоледени продукти.
С нашата услуга за производствона лешникова паста можете да произведете висококачествена паста, която добавя богат, ядков вкус към...
...Продуктите от вафли на AMC Teixeira са проектирани за разнообразие от приложения в сладкарската индустрия. Това включва персонализируеми вафлени листа за печат с ядливи мастила, опаковки за сладкарски изделия, обвивки за нуга и фъдж, и дори брандиране на хляб и други ядливи продукти. Многообразието на тези продукти ги прави основен инструмент за всеки сладкар, който иска да добави уникален щрих...
...С използването на нашето оборудване за производствона шоколад можете:
- Да произвеждате широка гама от шоколадови видове на една производствена линия,
- Шоколадово производство в различни цветове и форми,
- Бързо да превключвате от един продукт на друг,
- Да разширите разнообразието на масите помежду им и с вафли, бисквити и други комбинации, увеличавайки разнообразието от форми, правейки пълнежи и сладкарски изделия. Всяка маса може да бъде използвана: шоколад, карамел, пралини, нуга, халва, марципан, сушени плодове, фондан, суфле, мармалад и др.
- Почти напълно свободно от ръчен труд.
...Майстор шоколадие от Вал дьо Марн от 1960 г. От три поколения семейството Жанин произвежда шоколади по традиционен начин. Една от последните занаятчийски шоколадови фабрики в Иль дьо Франс. Шоколадите са произведени от най-добрите какаови зърна и се приготвят с голямо внимание, в съответствие с традицията от миналото. Шоколади Жанин е работилница за производствона шоколад в 94, където Стефан...
... нагряване. Кроканът има входен бункер, където продуктът се насочва към машината за производствона крокан барове. Смесеният продукт след това се насочва към серия от валци, където потребителят може да регулира височината на рязане. Валците за формиране и моделиране се контролират и след това се синхронизират с моторите. Размерът на крокан баровете може да варира в зависимост от нуждите на потребителя, а ножовете са проектирани да ги нарязват подходящо. За редовно рязане на кроканите от определена система се използва хоризонтален пневматичен остри нож.
...като гранули, нуга, хрупкави и др. Автономията в обработката на оператора зависи от количеството на обработвания продукт, затова е от съществено значение да се калибрира производството, също и за връзката с пазара, с предварителен анализ на целевите пазари, които имате предвид, както в етапа на стартиране, така и в етапа на преструктуриране на компанията. Нашите консултанти могат да ви помогнат да планирате тези дейности, избирайки компании с години опит в конкретната област. Също така при евентуален анализ на нови пазари, европейски и/или международни.
...Машината IntelleStamp е инсталация за екструзия на два компонента за формоване на продукти като бонбони, нуга, херматоген - руски енергиен бар, тесто за джинджифилови хлябчета, охладена извара, ментово месо с пълнежи, като маси с течна вискозитет.
Тя се характеризира с мощна екструзионна система с три модерни рязащи системи: диафрагмен ряз, редовен ряз и гилотинно рязане. Главата е снабдена с...
...Многослоен бар с пълнеж
Целогодишен ядков бар
Протеинов бар
Кетогенен бар
Плодово-ядков бар
Пълнообвити шоколадови барове
Барове с мек слой карамел, нуга, плодове
във всички възможни варианти:
без захар
нисковъглехидратен
веган
без глутен
високопротеинов
чист етикет
био
с фъстъци/без фъстъци...
...MIXCREMA-Cremekocher са напълно автоматични машини за производствона крем за сладкиши, шоколадова маса, основа за сладолед, пълнежи от всякакъв вид, нуга и конфитюри.
Лесно почистване чрез прибиращ се душ маркуч.
Ширина: 650 мм
Дълбочина: 850 мм
Височина: 1330 мм
Свързване V/HZ/W: 400V/3/50Hz/6,7kW
Тегло: 250 мм
Охлаждане: Водна охладителна система...
...Качество: изискано
ИНЦИ-име: Theobroma Cacao Seed Butter
Произход: Мексико, Африка, Индонезия
Приложение: Козметика
Особености:
Подходящо е поради точката на топене в диапазона на телесната температура, което го прави отлично за кремове и мехлеми, които трябва да се абсорбират бързо. По-голямата част от какаовото масло обаче се използва в сладкарската индустрия за производствона шоколад или нуга. В фармацевтиката вече има по-малко значение, а по-рано беше основна съставка за супозитории.
Компанията Nougat Doulces France произвежда и изработва ръчно направен Нуга от Монтеилимар вече три поколения. Разположена между Мистрал, провинциалното слънце и ваканционния маршрут, нейният традиционен метод напроизводство, приготвян в меден котел с целия опит на няколко поколения, придава на продукта високо качество.
традиционен нуга от Прованс, ние карамелизираме меда от собствените си пчелини чрез много интензивно готвене в малки медни съдове, след което запалваме с коняк и ароматизираме с портокал. Печените бадеми, произхождащи от нашите насаждения, разположени на терасите на Венту, се добавят цели, а всичко това е покрито с хартия за хостия. Производствонануга, производствона мед и конфитюри.
... натурални продукти като маркона бадеми от Плана Алта, най-добрите, и розмаринова мед от Валенсия, придавайки на всеки продукт своя уникален вкус, който се постига с много усилия и отдаденост. Нашите специалитети включват: твърд и мек турон, шоколадов, гиралче. Турон с три вкуса, твърд от бадеми.
... без мазнини); натурален, с смокини или с портокал.
Също така приготвяме вкусен мек нуга с мед, от френски бадеми, с повече мед и минимум захар, за да се задържи тестото, с ванилия от Реюнион...
Приготвяме нашите конфитюри в меден котел от мед, от френски плодове, избрани за тяхното вкусово качество, в които заменяме част от захарта с мед.
През есента на 2023 г. ще можем да предложим решение с бяла етикетировка.
Надяваме се да сме събудили вашето любопитство за започване на ново сътрудничество и да ни позволите да зарадваме вашите клиенти!
... вида "монофлора" мед. Освен това произвеждаме цветен прашец, прополис, пчелно млечице, конфитюри и сокове, сладки и бисквити, и предлагаме голямо разнообразие от сезонни продукти, като нуга и леща, или с продукти, произтичащи от основните, като медова ракия, балсамов сироп с мед и прополис, бонбони, и вишни в сироп. Нашата компания разполага с дърводелска работилница за производството на кошери и...
Сладкарска индустрия. Производствона шоколад. Шоколадови яйца. При нас обработката на шоколад се извършва с любов и внимание, в съответствие с традицията и качеството, и обхваща всички видове шоколад - от млечен до черен, включително бял и лешников. Гамбарота ООД извършва своите обработки и за трети лица: какао на прах, черен шоколад, джандуйоти, шоколадов нуга, шоколад, шоколадови бонбони, лешников шоколад, шоколад за намазване, сладкиши и захар, шоколадови плочки и шоколадови яйца.
...Истински сладкар на плодове, ние осигуряваме производството им: захаросани пъпеши "в сърцето", високо съдържание на бадеми и захарта, заменена с плодов сироп, е тайната на финесa и вкуса на калисоните Леонард ПАРЛИ. Ние предлагаме нашето производство само на традиционни търговци, които знаят как да оценят и да подчертаят качеството на нашите специалитети.
Производствона суровини от какаови зърна за произход, ние също произвеждаме нашата пралина от лешниците на Пиемонт, производствона бадемова паста. От суровините: ние реализираме нашите готови продукти: асортимент от пралини и ганаш. Нашите други сладкарски изделия: плодова паста, нуга, маршмелоу също се произвеждат без консерванти или други добавки.
Ние разполагаме и с продукти за потребители, които са алергични към лактоза или глутен.
Имаме асортимент от кашерни или халал продукти.
... артезанален процес, който уважава италианската традиция и са без глутен, палмово масло и хидрогенирани мазнини, за да гарантират най-високо качество. Предлагаме широка гама от продукти: вкусен нуга и шоколад във всичките му форми, както и широка гама от артезанални сладоледи. Нашите продукти са налични както под собствена марка, така и за трети страни. Нашите продукти присъстват както в ресторанти и малки магазини, така и в ГДО. Качеството, иновацията и гъвкавостта характеризират нашето производство.
... (машини за пълнене и запечатване, които могат да пълнят готови контейнери)
• Термоформоваща опаковъчна машина (формоване на контейнери - това са машини за опаковане в торби)
• Машина за сандвичи с бисквити и крем
• Мелница за захар
Разнообразие от опаковъчни машини за сладкарската, млечната, месната и хлебопекарната индустрия
Линии за производствона вафли, торти, бисквити, нуга (snickers, ulker...
Производство и търговия на беззахарни тurrones от Хихона, Аликанте, от екологична работилница; шоколади, драже и подаръчни комплекти. Произвеждаме през цялата година. Продукти с високо качество, изработени от най-добрите съставки от региона и ръчно изработени.
Туронес Пико е семейна компания с дълга и солидна история в производството на турони и сладкиши. Разположена е в Хихона, град, в който се концентрира най-голямото световно производствона турон и където най-добре се знае как да се приготви традиционният коледен сладкиш.
В момента фирмата от Хихона вече разполага с трето поколение на ръководни позиции и е успяла да присъства в повече от 15...
Семейство Беше предлага традиционния вкус на халва от 1830-те години. Пътешествието започва през 1850-те години в Маниса. Нашата марка, натрупала около сто тридесет години опит, е регистрирана през 1885 година. Хаджи Ахмет Ефенди основава първото халва производство в Маниса. След това, през първите години на Републиката, нашата компания расте и се развива, подобно на Турция. Зия Ахмет Манисали...
... инфузия от диви плодове. Белият мирт, смес от плодове и листа, е много ароматен и с леко горчив вкус, което прави този продукт уникален. Освен това, сред нашите продукти е кремът от нуга, изработен от съчетание на аромати и основа от сметана, мляко и захар, което прави този продукт особено специален. Кремът от филу и ферру, от друга страна, е съчетание между крем и сардинска грапа, което прави този продукт уникален и специален, валидна алтернатива на по-известния крем от уиски. Също така, заслужава да се споменат нашите ръчно изработени бонбони с мирт и лимон-джинджифил, с балсамово сърце вътре.
...От 1935 г. O SORBET D'AMOUR е занаятчийска сладоледена фабрика. Компанията е специализирана в ръчното производствона сладоледи и сорбета. Тя предлага над 100 вкуса на сладоледи и сорбета. O SORBET D'AMOUR предлага също така и замразени десерти (вашерин, норвежка омлет, тирамису...) и сладкиши и бисквити (меренги, карамелова сметана...).
O SORBET D'AMOUR съчетава традиция и съвременност, за да...