...Специалитет от Прованс! Меденки, произведени по традиционен начин в нашата работилница. Хармонично съчетание между сладкарство и нуга. Идеални за украса на празничните ви маси или за подарък.
Референтен номер: 618101
ТЕГЛО (в KG): 0.20
Опаковка: 6
ДДС: 20.0%...
...Майстор шоколадие от Вал дьо Марн от 1960 г. От три поколения семейството Жанин произвежда шоколади по традиционен начин. Една от последните занаятчийски шоколадови фабрики в Иль дьо Франс. Шоколадите са произведени от най-добрите какаови зърна и се приготвят с голямо внимание, в съответствие с традицията от миналото. Шоколади Жанин е работилница за производствона шоколад в 94, където Стефан...
Компанията Nougat Doulces France произвежда и изработва ръчно направен Нуга от Монтеилимар вече три поколения. Разположена между Мистрал, провинциалното слънце и ваканционния маршрут, нейният традиционен метод напроизводство, приготвян в меден котел с целия опит на няколко поколения, придава на продукта високо качество.
традиционен нуга от Прованс, ние карамелизираме меда от собствените си пчелини чрез много интензивно готвене в малки медни съдове, след което запалваме с коняк и ароматизираме с портокал. Печените бадеми, произхождащи от нашите насаждения, разположени на терасите на Венту, се добавят цели, а всичко това е покрито с хартия за хостия. Производствонануга, производствона мед и конфитюри.
... без мазнини); натурален, с смокини или с портокал.
Също така приготвяме вкусен мек нуга с мед, от френски бадеми, с повече мед и минимум захар, за да се задържи тестото, с ванилия от Реюнион...
Приготвяме нашите конфитюри в меден котел от мед, от френски плодове, избрани за тяхното вкусово качество, в които заменяме част от захарта с мед.
През есента на 2023 г. ще можем да предложим решение с бяла етикетировка.
Надяваме се да сме събудили вашето любопитство за започване на ново сътрудничество и да ни позволите да зарадваме вашите клиенти!
...Истински сладкар на плодове, ние осигуряваме производството им: захаросани пъпеши "в сърцето", високо съдържание на бадеми и захарта, заменена с плодов сироп, е тайната на финесa и вкуса на калисоните Леонард ПАРЛИ. Ние предлагаме нашето производство само на традиционни търговци, които знаят как да оценят и да подчертаят качеството на нашите специалитети.
Производствона суровини от какаови зърна за произход, ние също произвеждаме нашата пралина от лешниците на Пиемонт, производствона бадемова паста. От суровините: ние реализираме нашите готови продукти: асортимент от пралини и ганаш. Нашите други сладкарски изделия: плодова паста, нуга, маршмелоу също се произвеждат без консерванти или други добавки.
Ние разполагаме и с продукти за потребители, които са алергични към лактоза или глутен.
Имаме асортимент от кашерни или халал продукти.
...От 1935 г. O SORBET D'AMOUR е занаятчийска сладоледена фабрика. Компанията е специализирана в ръчното производствона сладоледи и сорбета. Тя предлага над 100 вкуса на сладоледи и сорбета. O SORBET D'AMOUR предлага също така и замразени десерти (вашерин, норвежка омлет, тирамису...) и сладкиши и бисквити (меренги, карамелова сметана...).
O SORBET D'AMOUR съчетава традиция и съвременност, за да...
Дистрибутор във Франция и износ на сладкарски изделия. (бонбони, нуга, пралини, ръчно изработени бонбони, американски лакрици, сушени плодове).
Съставки за производствона варен захар и нуга, сладкарство.
Гама от продукти за специалисти в сладкарството.
Голяма марка.
Пластмасови и хартиени опаковки. (полиетиленови торби, целофан, хартия, тръба или гранита бутилка, сламка).
Продукти от гранита.