... микробиологични анализи на месните продукти, напр. говеда, свине, кози и коне.
Принципът на пробовзимача за месо е същият като този на пробовзимач за вино. Той позволява изрязването (разрушителен метод, наричан също техника на изрязване) на кръгли парчета тъкан с площ 5 см² от повърхността на трупа.
След като е изрязано, пробата се изстъргва от трупа с скалпел и пинсета.
Ø:25 mm...
... месото
Тестът се използва за сравняване на генетичните профили на два проби, взети от едно животно (например ухо в кланицата и месо в супермаркета). Това се използва, за да се докаже дали пробите произхождат от едно и също индивидуално животно.
Идентификация
Използваме секвениране и биоинформатичен анализ на определени гени, за да идентифицираме бактериите, растителните или животинските видове в проба.
...Дървена дъска, на която се нарязват, цепят или нарязват месо или зеленчуци.
Материал - Дърво бук, ясен, дъб.
Съединена плоча - Да,
Размери: 455 x 305 x 45 мм.
Двустранна - Да,
Други размери - Да,
Промяна на формата - Да,
Проба - таксата ще бъде възстановена след направена поръчка,
Опаковка - Термална фолио или картонена кутия.
Предлагаме услуги за договорно производство, OEM или ODM.
... методи за сушене.
Сушилникът PMV 50 се използва за сушене на продукти с високо съдържание на вода, например: млечни продукти, месо, риба, сиропи, кремове, плодови продукти или течни смоли.
Пробата се поставя в сушилната камера върху филтъра от стъклени влакна. В долната част на камерата се намира краят на вълновода, от който се излъчват микровълните. След стартиране на процеса, микровълните се разпространяват равномерно по повърхността на филтъра, като по този начин сушат пробата.