Полша, Paczewo
...Приготвянето на фибри от черна касис е насипен прах с равномерна, лесно разпадаща се консистенция (малки бучки са допустими). Цвят тъмен червен. Вкусът и мирисът са характерни за черната касис, без чужди миризми и аромати. Приложение: Приготвянето на фибри от черна касис може да се използва като заместител на сгъстяващи вещества за производството на мармалади и конфитюри.
Швейцария, Langnau Im Emmental
...Експертите на KASAG са специалисти в изграждането на кухненски уреди и индустриални готварски инсталации за производство на сладка, мармалад, компот и желета. Ние сме ентусиазирани от комбинацията на високи стандарти за продуктите, специални стандарти за приготвяне на пектин, оптимална гранулометрия на продуктите и кратки времеви процеси. Ние се адаптираме към нуждите на всеки клиент и изграждаме персонализирани или модулни системи, които отговарят на техните изисквания.
Италия, Ripalimosani
...ЕДИН ПРОСТ И БЪРЗ ИНСТРУМЕНТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА САСТАВКИ, ПАТЕ, ГОТВЕНИ САСТАВКИ, МАРМАЛАДИ, КОНФИТЮРИ, ПЮРЕТА И Т.Н. ВЪТРЕ В НЕРЪЖДАЕМА СТАЛА ВАНА НА ЛОПАТКИТЕ, КОИТО СА ПЪЛНОСТНО СВАЛЯЕМИ С РАШКАТЕЛНИ ЛОПАТКИ ОТ МАТЕРИАЛ, ПОДХОДЯЩ ЗА КОНТАКТ С ХРАНИ, СЕ СМЕСВАТ ПЕРФЕКТНО ВКЛЮЧЕНИТЕ ПРОДУКТИ. ТАЗИ МАШИНА ПОЗВОЛЯВА СЪЗДАВАНЕ НА ДЕПРЕСИЯ ВЪТРЕ В ВАНАТА С ЦЕЛ ДА СЕ ПОЛУЧИ СИСТЕМА ЗА ГОТВЕНЕ С...
Италия, Messina
...МАРМЕЛАДИ ОТ ОРАНЖИ, ЦИТРУСИ, МАНДАРИНИ, ЛИМОНI, ЧЕРВЕНИ ОРАНЖИ - Мармеладите от Лимони, Оранжеви, Мандарини, Смес Цитруси и Червени Оранжеви се произвеждат от най-добрите цитруси от Сицилия, нарязани на парчета и обработени с кората, за да се запази естествената същност и ароматът на пресните плодове. Препоръчват се за закуска, богата на въглехидрати, а в Сицилия се използват и за приготвяне на вкусни десерти. Без добавяне на консерванти или оцветители.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Кореноплодът е открит от инките. Поради сходството си, дълго време е наричан перуански моркови. В Европа той е бил дълго време храна за бедните. Но вкусът и хранителната му стойност днес го издигнаха до любимците на висшата кухня. Сушен корен от пастърнак се използва като съставка за сладка и мармалади, както и запържен с лук за супени подправки, настойван за приготвяне на напитки. Използва се...
Италия, Montesano Sulla Marcellana
...кремове, пестос и гарнитури, лесни за приготвяне или за хапване на бързо по време на аперитив или на импровизирани вечери с приятели пред телевизионни сериали или футболни мачове. В този онлайн магазин ще намерите типични продукти с ярък южен акцент. "Автентичният вкус", който излъчва всеки буркан, не се отнася само до занаятчийството на продуктите, но и, най-вече, до историята, която ги свързва с...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play