A TOPITÉU - Alheiras de Mirandela, Lda е компания с 30 години опит на пазара за преработка на месо. Произвежда регионални колбаси като Alheira de Mirandela, луканка, салпика; Продукти от месарството като шунка, варено месо, бекон и пушен свински бут; Внедряване на Система за безопасност на храните от 1998 г. Сертифицирана по ISO 9001:2008. Лидер в малките и средни предприятия.
SEL - SALSICHARIA ESTREMOCENSE, S.A. ТРАДИЦИОНАЛНА СЛАДКАРИЯ ОТ ПОРКОВО МЕСО ОТ АЛЕНТЕЖО, Колбаси и Шунки от Черна Свиня, отглеждана на полето в Алентежо Вкусът на знанието от Алентежо, от 1984 г. SEL е днес референция в националния агро-хранителен сектор и все по-значим играч на международната сцена.
SEL е единствената компания за подготовка и преработка на месо, със седалище в Естремоз, двойно...
Компанията Manuel Rodrigues Herdeiros, S.A. е основана през 1925 г. с централа в Пердигао, малко село в община Вила Велха де Родао. С почти столетен опит и знания, Presuntos Rodrigues следват философия на производство, която се основава на изключителни изисквания към суровините и дълбоко уважение към времето. Времето, което развива, узрява, прецизира и усъвършенства вкусовете, ароматите и текстури...
Това беше знание, усъвършенствано през поколенията, от което се роди Macal, което вече повече от половин век ви носи най-доброто от традиционната португалска колбасария...
... пасат свободно, използвайки предимствата на екосистемата, характерна за Алентежу, която се отличава с гори от дъбове и коркови дъбове, в които черният прасец се храни с жълъди, плод на тези дървета, богати на олеинова киселина, което в комбинация с генетиката на породата придава на месото интензивна мраморност, която го прави уникално и здравословно, осигурявайки неповторим вкус и аромат.
--------
Преработка на черен прасец, отглеждан на полето.
Свеже месо от черен прасец,
Шунки и палети от черен прасец и колбаси.
Естествена зрялост Гарвано - Оурике Алентежу...