... благодарение на нежния си вкус, бял цвят и ниско съдържание на калории. Нейната икономичност, ниска хигроскопичност и водоразтворимост допринасят за нейната популярност. Може да се използва в производството на сладкарски изделия, бонбони и шоколад като усилвател на вкуса и подсладител. Лактозата е важна съставка в фармацевтичната и хранителната индустрия.
... еритритол като подсладител. Маслото от шеа (известно също като масло от шеа или масло карите) е свързано с грижа за тялото, но извлечено от ядките на африканското дърво маслосъдържател, маслото от шеа отдавна е ценено от хората по целия свят, които го използват дори за производството на здравословен шоколад. Маслото от шеа придава на кремовете подобна кремообразна, копринена консистенция като палмовото масло, но е по-добро поради защитата на естествената среда и заплашените видове. Маслото от шеа се използва като алтернатива на маслото от вегани и в противовес на маслото от краве мляко.
... или боровинки. Благодарение на тези съставки получаваме красиви, ярки цветове, които не влияят на вкуса, но добавят хранителна стойност на тази сладка закуска.
Характеристики на продукта: Без глутен, Без сол...
Многогодишният ни опит в сладкарската индустрия ни позволи да познаваме пазара и нуждите на клиентите. Чрез въвеждането на съвременни технологии и прецизно спазване на изискванията на HACCP, IFS и BRC, нашите продукти имат най-високо качество. Произвеждаме кутии с шоколадови бонбони, пралини, марципан и бисквити, изцяло от най-висококачествени съставки. Използваме шоколад от белгийския...