...Кашуто има широко приложение не само в веганската или вегетарианската кухня. Можем да го консумираме както в солен, печен вид, така и в шоколад. То се отличава с деликатен, леко сладникав вкус. Затова без проблем можем да го използваме както при приготвянето на сладки десерти (например, като съставка за основата на вегански торти, вкусни зърнени бисквити или популярния неркован), така и в солени...
... прекалено солен вкус,
- 40%, 50% деминерализирано млекопрах - най-популярно за производство на шоколад и сладкиши,
- 70% деминерализирано млекопрах,
- 90% деминерализирано млекопрах.
Деминерализирано млекопрах (90% деминерализация) често се използва при производството на мляко за кърмачета. То позволява създаването на състав, по-близък до майчиното мляко.
...Бадеми в шоколад с вкус на солен карамел - несравнимо вкусна композиция от две противоположности - и както знаете, те се привлекат взаимно!
Характеристики на продукта: Без глутен, Без сол
Тегло: 1000g...