...Картофеното нишесте се използва като сгъстител и свързващо вещество в сосове, супи и преработени храни, известно със своя неутрален вкус и висока свързваща сила.
... агавен сироп е по-нежен и по-неутрален от леко карамеления вкус на тъмния сироп. Агава е натурален подсладител с растителен произход в полутечна форма. Веганите охотно го използват като заместител на меда. Той има по-нисък гликемичен индекс от меда и има широко кулинарно приложение. 15% RWS* Мазнини: 0g - 0% Включително наситени мастни киселини: 0g - 0% Въглехидрати: 71g - 27%, включително захари: 69g...
... за пържене.
- Средно олеиново слънчогледово масло: Смес между високо олеинови и линолеинови разновидности, предлагаща умерена термична стабилност и здравословни ползи.
Слънчогледовото масло е известно със своето високо съдържание на витамин E, антиоксидант, който подкрепя здравето на кожата и имунната система. Неговият неутрален вкус го прави универсално в кулинарните приложения, от дресинги за салати до сотиране.