Италия, Radicofani
...Това е сирене, произведено от овче мляко при температура около 30/32°C. С този вид преработка се получава овче сирене с бяла паста, малко ронливо, с сух и деликатен вкус. Производството е предвидено в две размерности: едната е в форма на купа с тегло около 1,450 кг, а другата е с прав ръб с тегло около 1,900 кг. Преди търговията, коричката се обработва с черен пластикат. Зреенето варира около 60/70 дни.
Италия, Fidenza
...Смесено сирене от овче и козе мляко с чили...
Испания, Ciudad Real
...Иберийското сирене е сирене с пресована паста, произведено от смес от три млека (краве, овче и козе). То е най-популярното сирене в Испания и в съответствие с пропорциите, установени в раздел 4 от приложение I на Реалния указ 262/2011 от 28 февруари, с които се одобряват стандартите за качество на сирената и разтопените сирена. Всичко сирене, което се търгува с наименованието "Иберийско", трябва да бъде произведено от прясно мляко в следните пропорции: максимум 50% краве мляко, минимум 15% козе мляко и минимум 15% овче мляко.
Испания, Campo De Criptana
...Продукт с голям потенциал; нашето твърдо козе сирене, произведено от пастьоризирано мляко, с кратък период на зрялост, с характерен аромат и вкус за вида. Приблизително тегло на парче: 3,400 кг. Бройки в кутия: 2...
Съответстващи продукти
Полузрял Козе Сирене - Cantarero
Полузрял Козе Сирене - Cantarero
Испания, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Касеролата Кинтана полутвърд Махон-Менорка D.O.P., произведена от сурово краве мляко и 100% натурални съставки, без консерванти и добавки, и узряла от нашия майстор-касеролар и майстор-узрител на сирена. Винаги с уважение към процеса на производство на сирене и хилядолетните практики на узряване от остров Менорка. С узряване от 2 до 5 месеца, това е сирене с твърда паста в жълтеникаво-слонова кост и оранжева/кафява кора, с развити млечни вкусове и аромати, с определени напомняния за масло и печени ядки, със средна устна персистентност.
Испания, Malagón
...Сирене, направено от пастьоризирано мляко от крави, кози и овце (3 млека). Мек Иберийски Сирене Рочинанте - Зрял 7 дни. Полузрял Иберийски Сирене Рочинанте - Зрял 2 месеца. Зрял Иберийски Сирене Рочинанте - Зрял 6 месеца.
Белгия, Nivelles
... Биологичната сирене фабрика във Вилсалм. Вкусът на традицията и фините аромати Арденерът щастливо съчетава вкуса на традицията и най-фините аромати. Зрее от 5 до 10 седмици в младата си версия, от 3 до 6 месеца в полузрял и над 6 месеца в зрял, той е също толкова вкусен на хляб, колкото и на кубчета за аперитив. Младият Арденер се произвежда също: с босилек с джинджифил и зелен пипер … За изтънчени вкусове! Гамата Арденер...
Италия, Noci
...Качиокавало е полузрял сирене с влакнеста структура, произведено изключително от краве мляко, традиционно оформяно на ръка. Името му "качиокавало" произлиза от факта, че този продукт се зреe в двойки "на гърба" на дървени греди за поне 45 дни. Представя се с интензивно жълт цвят, има пастообразна консистенция и приятен, леко интензивен вкус, отличен за консумация самостоятелно или с хляб, дори печен на скара, или в компанията на отлична чаша апулийско вино.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play