...Подправките заджинджифиловибисквити N°3 HT са смес от подправки, обработена при висока температура, която предлага топъл, сладък и ароматен вкус, идеален за печива, десерти и празнични лакомства.
...
Подправка заджинджифиловибисквити: Класическа немска коледна подправка
Чесън: течен, особено за салати, изключително концентрирана есенция
Лук: течен, особено за салати, изключително концентрирана есенция
Салатни подправки: За салата...
... за консумация от почти всички категории население, по-специално от вегетарианци, вегани и тези, които изключват яйца, глутен, мляко или нишесте от диетата си. Линията "Ориз+елда" включва 4 продукта: универсалната смес "Ориз+елда", "Ориз+елда" за меденки и мъфини, "Ориз+елда" с водорасли и слънчоглед и "Ориз+елда" с домати и подправки. Тази смес е най-подходяща за печене на меденки, мъфини и други сладки тестени изделия.
Тегло: 700 г...
...Нашата смес за меденки има сладко-пикантен вкус с приятен аромат на канела.
Използвайте сместа за коледни сладки и зимни десерти.
Съставки: Канела*, Мускат*, Клинове*, Кардамон*, Пимен*, Мацис*, Джинджифил*
Алергени: не съдържа
Вегетариански: Да
Веган: Да...
... се използва от векове в китайската медицина и китайската кухня.
В {{config path=""general/store_information/name""}} можете да купите биологичен джинджифил.
Джинджифил в ястия
Биологичният джинджифил се използва в супи, чай и бисквити. Освен това, джинджифилът е основна съставка в джинджифиловата бира. В днешно време се произвеждат и джинджифилови шотове, които стават все по-популярни.
В ястията по-често се използва прах, отколкото пресен джинджифил. За да се направи прах, джинджифиловият корен се вари и след това се суши…...
...Категория: Индивидуални подправки
Вкус и аромат: топъл, сладникаво-пикантен, леко горчив, с аромат, напомнящ на лакрица и анасон
Приложение: Звезден анасон се използва често в китайската и виетнамската кухня. Много вкусен е в ястия на уок с терияки или соев сос. В смляна форма подправката е много подходяща за обогатяване на печива като меденки или джинджифиловибисквити, конфитюри, сливово...
...Стил: Тиквен ейл
Алкохол: 6,2%
IBU: 35
ТЕХНИЧЕСКО ОБЯСНЕНИЕ:
ВИД:
Цвят на меден портокал, с плътен тяло и кремообразна, устойчива пяна.
АРОМАТ:
Ароматът му напомня на тиквен пай: сложен, хармоничен и подправен.
ВКУС:
Сладката малцовост в устата напомня на тиквен пай или джинджифиловибисквити. Много балансиран и свеж.
СЪЧЕТАВАНЕ:
Перфектен за комбиниране с есенни продукти, сирена, гъбени кремове, сезонни зеленчуци, бели меса и др.
СЪСТАВКИ:
Вода, ечемичен малц, тиква, хмел, подправки и мая.
АЛЕРГЕНИ:
Ечемик...
... МонпреШамбор. Накрая, сливите и ревенът от Сен Аньон сюр Шер.
Веднага щом плодовете пристигнат в работилницата, ние ги подготвяме, за да запазим максимално тяхната свежест. Започваме през април-май с ягодите, след това с ревена, след това с кайсиите (които идват от стопанството Брунeт близо до Перпинян), след това с крушите и ябълките, тъй като обичаме да работим в ритъма на сезоните. През зимата имаме всичкото време да приготвим мармаладите от лимон, портокал и мандарина. След това идва времето за ананас през януари.
Нетно тегло: 240 г
Опаковка: стъклен буркан
Наличност: според наличността...