Германия, Heidelberg
...Подправките за джинджифилови бисквити N°3 HT са смес от подправки, обработена при висока температура, която предлага топъл, сладък и ароматен вкус, идеален за печива, десерти и празнични лакомства.
Германия, Barsbüttel
... Подправка за джинджифилови бисквити: Класическа немска коледна подправка Чесън: течен, особено за салати, изключително концентрирана есенция Лук: течен, особено за салати, изключително концентрирана есенция Салатни подправки: За салата...
ufs.country_names.RU, Vladimir
... за консумация от почти всички категории население, по-специално от вегетарианци, вегани и тези, които изключват яйца, глутен, мляко или нишесте от диетата си. Линията "Ориз+елда" включва 4 продукта: универсалната смес "Ориз+елда", "Ориз+елда" за меденки и мъфини, "Ориз+елда" с водорасли и слънчоглед и "Ориз+елда" с домати и подправки. Тази смес е най-подходяща за печене на меденки, мъфини и други сладки тестени изделия. Тегло: 700 г...
Германия, Wörrstadt
...Нашата смес за меденки има сладко-пикантен вкус с приятен аромат на канела. Използвайте сместа за коледни сладки и зимни десерти. Съставки: Канела*, Мускат*, Клинове*, Кардамон*, Пимен*, Мацис*, Джинджифил* Алергени: не съдържа Вегетариански: Да Веган: Да...
Германия, Bad Bentheim
... се използва от векове в китайската медицина и китайската кухня. В {{config path=""general/store_information/name""}} можете да купите биологичен джинджифил. Джинджифил в ястия Биологичният джинджифил се използва в супи, чай и бисквити. Освен това, джинджифилът е основна съставка в джинджифиловата бира. В днешно време се произвеждат и джинджифилови шотове, които стават все по-популярни. В ястията по-често се използва прах, отколкото пресен джинджифил. За да се направи прах, джинджифиловият корен се вари и след това се суши…...
Германия, Hamburg
...Категория: Индивидуални подправки Вкус и аромат: топъл, сладникаво-пикантен, леко горчив, с аромат, напомнящ на лакрица и анасон Приложение: Звезден анасон се използва често в китайската и виетнамската кухня. Много вкусен е в ястия на уок с терияки или соев сос. В смляна форма подправката е много подходяща за обогатяване на печива като меденки или джинджифилови бисквити, конфитюри, сливово...
Испания, Altea, Alicante
...Стил: Тиквен ейл Алкохол: 6,2% IBU: 35 ТЕХНИЧЕСКО ОБЯСНЕНИЕ: ВИД: Цвят на меден портокал, с плътен тяло и кремообразна, устойчива пяна. АРОМАТ: Ароматът му напомня на тиквен пай: сложен, хармоничен и подправен. ВКУС: Сладката малцовост в устата напомня на тиквен пай или джинджифилови бисквити. Много балансиран и свеж. СЪЧЕТАВАНЕ: Перфектен за комбиниране с есенни продукти, сирена, гъбени кремове, сезонни зеленчуци, бели меса и др. СЪСТАВКИ: Вода, ечемичен малц, тиква, хмел, подправки и мая. АЛЕРГЕНИ: Ечемик...
Франция, Faverolles-Sur-Cher
... МонпреШамбор. Накрая, сливите и ревенът от Сен Аньон сюр Шер. Веднага щом плодовете пристигнат в работилницата, ние ги подготвяме, за да запазим максимално тяхната свежест. Започваме през април-май с ягодите, след това с ревена, след това с кайсиите (които идват от стопанството Брунeт близо до Перпинян), след това с крушите и ябълките, тъй като обичаме да работим в ритъма на сезоните. През зимата имаме всичкото време да приготвим мармаладите от лимон, портокал и мандарина. След това идва времето за ананас през януари. Нетно тегло: 240 г Опаковка: стъклен буркан Наличност: според наличността...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play