...Подправката "Churrasco" е подправка, вдъхновена от богатите, димни аромати на бразилското барбекю. Перфектна е за меса, грил ястия и маринати.
Тази гурме подправка има типичните нотки на барбекю скарата, популярна в Бразилия, както и богати нюанси. С основа от домати и печен червен пипер, деликатна лимонова нотка освежава тази рецепта. Подправката "Churrasco" придава вкус на всякакви видове меса!
...Предястие като в Бела Италия - най-доброто задомати с моцарела и всички други италиански предястия.
Аутентично подправено с фина смес от най-добрите подправки от Средиземно море, вкусът е точно като в Италия. Оптимално е да комбинирате подправката с добро зехтин, тъй като това подчертава ароматите още по-интензивно. Белисимо!
Съдържание: 40,00 г
Артикулен номер: 201091
Енергия: 306 ккал / 100 г, 1282 кДж / 100 г
Мазнини: 5,8 г / 100 г
от които наситени: 1,0 г / 100 г
Въглехидрати: 40 г / 100 г
от които захари: 24 г / 100 г
Протеини: 13 г / 100 г
Сол: 7 г / 100 г...
...Снабдяването с най-добрите сушени зрели домати, нашият доматен прах е много удобен, когато рецептата изисква доматен вкус, но нямате никакви в шкафа. Може да се използва в различни сосове, супи, паста и много други.
Аналитични, химически и микробиологични спецификации
Пестициди: Не трябва да надвишава установените от правителството на САЩ допустими норми за остатъци от пестициди
Статус на ГМО...
...Мащерката е ароматна подправка, подходяща за овкусяване на месо, риба, яйца, сирена, домати, яхнии и супи. Освен че се използва за оцети и ароматизирани масла, тя също така се използва срещу охлаждащи заболявания.
Налична в пунет или полистирен с различно тегло.
...▪ 100% натурални съставки: без консерванти, без глутамат, без изкуствени аромати или цветове. Само подправки, които преминават през 7 етапа на пречистване и отговарят на високи стандарти за безопасност на храните.
▪ Уникален продукт — портокалов сок, пушени домати, сечуански пипер - вече са в опаковката.
Всичко, което трябва да направите, е да добавите любимото си месо, да използвате една от...
...Любителите на аншоа знаят, че филетата аншоа в зехтин предлагат безкрайно удоволствие и се съчетават в много рецепти, където добавят своя мощен вкус на риба и сол. Аншоата в зехтин се използва почти като подправка, за да придаде уникален и вкусен вкус на всяка от рецептите, в които влиза в състава.
Съчетаване на аншоа в зехтин с други вкусове
Преди да говорим за рецепти, ето списък с съставки...
...Ароматна и вкусна подправка.
Отличен гарнитур за ястие на основа месо, перфектен за приготвяне на предястия.
СЪСТАВКИ:
Сушени домати, зехтин, олио от слънчоглед, пресен босилек, риган, пресен чесън, чили в променливи пропорции.
Опаковки: 290 г; 950 г; 2.850 г
ВЕГАН ГУРМЕ...
...Хайнц доматен кетчуп е популярна подправка, известна със своя богат и пикантен вкус. Той се произвежда от зрели, сочни домати, които се подбират и обработват внимателно, за да се получи гладка и гъста текстура. След това кетчупът се смесва с уникална комбинация от оцет, захар, сол и подправки, за да се засили вкусът му.
Хайнц доматен кетчуп е без изкуствени аромати, консерванти и глутен, което...
...Консерви под олио, приготвени строго ръчно.
СУШЕНИ ДОМАТИ ПОД ОЛИО: доматите се сушат в тави под нашето прекрасно слънце в продължение на дни. Отлични като предястие или като подправказа паста. Доматите се сушат в тави под нашето прекрасно слънце в продължение на дни. Отлични като предястие или като подправказа паста.
ЦЯЛ ЧЕРЕШОВ ДОМАТ ПОД ОЛИО: при нас в Сицилия черешовият домат е "институция...
... ГОРЧИЦА и СУСАМ)
Използване: гриловано месо, хляб, зеленчуци, дип, сосове, маринати, яхнии
Сега използвайте нашата "Чакалака подправка" като рекламно средство или подарък. (Запитвания на имейл: info@gojundgoj.de)
С удоволствие предлагаме нашите продукти и като частна марка, в големи опаковки и за търговци на едро.
... и месо, приготвено у дома: в тиган, във фурна и в микровълнова печка.
Използвайте за
Използвайте подправката за приготвяне на марината и като топинг за барбекю, грил и месо, приготвено у дома: в тиган, във фурна и в микровълнова печка.
Вкус
Придава умерена острота.
Съставки
Морска сол, смлян червен пипер, смлян кориандър, семена от горчица, зира, смлян черен пипер, парченца червен чили, сушен чесън, сушени домати.
Хранителна стойност на 100 гр.
Протеини (г / 100г)… 9,0
Мазнини (г / 100г)… 9,0
Въглехидрати (г / 100г)… 27
Енергийна стойност (ккал / 100г)… 229...
...Този изключителен оцет е създаден от майстора на оцета "Фредерик Шайкс".
Субтилен и нежен, този ванилов оцет позволява подправянето на предястия, ястия и десерти с лекота.
Този оцет с бурбонска ванилия е изключителна и изненадваща подправка.
ОТЛИЧЕН С:
Предястия (морски дарове, скариди, краставици, домати...)
Ястия (деглазиране, риба, бели меса...)
Салати (салати, комбинирани салати, табуле...
...Готова подправказа паста, само за загряване, не изисква готвене. "Salsa di pomodoro ciliegino Bio" е продукт с високо качество, изработен от внимателно подбрани органични съставки. Сосът е получен от зрели черешови домати, отглеждани с естествени методи.
След отваряне, съхранявайте в хладилник и консумирайте в рамките на 3/4 дни.
Органичен, без глутен и веган.
Без консерванти и без добавени захари.
Етикет на 4 езика: италиански, английски, немски и френски.
Срок на годност: 36 месеца от датата на производство.
...Босилекът се използва като ароматна подправка, за да придаде повече вкус и свежест на ястията ви, а идеите за неговото използване са безкрайни.
Използвания на босилек в кухнята:
Неговият лимонов аромат е вкусен, когато се комбинира с паста.
Той се съчетава добре с риби като червенокоп, аншоа и миди.
Подправя червените и белите меса като пилешко, говеждо и др.
Босилекът ароматизира ястията на...
...Босилекът на люспи е ценна подправка заради свежия си вкус и завладяващия аромат.
Получен от босилек Ocimum basilicum L., този биологичен продукт с Ecocert сертификат добавя характерен вкус на вашите рецепти.
Многофункционален, той перфектно се съчетава с домати, патладжани, гъби, риба, бели меса и дори ягоди и лимони. Използван особено в известния сос песто, босилекът на люспи Florixir®...
...подправказа паста или за предястия, гъби в зехтин, черни маслини, зелени маслини, аспержи, каперси, сушени домати, артишок.
Сицилиански гранити и сладоледи: Гранити с всякакви вкусове, лимон, бадем, шамфъстък, тукви, шоколад, портокали, нар, с смокини, с лешник, с ягода и др.