Франция, Malataverne
...Любителите на аншоа знаят, че филетата аншоа в зехтин предлагат безкрайно удоволствие и се съчетават в много рецепти, където добавят своя мощен вкус на риба и сол. Аншоата в зехтин се използва почти като подправка, за да придаде уникален и вкусен вкус на всяка от рецептите, в които влиза в състава. Съчетаване на аншоа в зехтин с други вкусове Преди да говорим за рецепти, ето списък с съставки...
Франция, Mietesheim
...Силата на червения пипер в подправка! Идеалният спътник за подобряване на ястията ви. Изберете биологичната версия на Alélor. Съставки: Червени пиперки* (25%), моркови*, домати*, лук*, чесън*, слънчогледово масло*, ябълков оцет*, бял винен оцет*, морска сол, подправки*. *Съставки от биологично земеделие...
Франция, Levallois Perret
...Босилекът се използва като ароматна подправка, за да придаде повече вкус и свежест на ястията ви, а идеите за неговото използване са безкрайни. Използвания на босилек в кухнята: Неговият лимонов аромат е вкусен, когато се комбинира с паста. Той се съчетава добре с риби като червенокоп, аншоа и миди. Подправя червените и белите меса като пилешко, говеждо и др. Босилекът ароматизира ястията на...
Франция, Ham
...Босилекът на люспи е ценна подправка заради свежия си вкус и завладяващия аромат. Получен от босилек Ocimum basilicum L., този биологичен продукт с Ecocert сертификат добавя характерен вкус на вашите рецепти. Многофункционален, той перфектно се съчетава с домати, патладжани, гъби, риба, бели меса и дори ягоди и лимони. Използван особено в известния сос песто, босилекът на люспи Florixir®...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play