...Любителите на аншоа знаят, че филетата аншоа в зехтин предлагат безкрайно удоволствие и се съчетават в много рецепти, където добавят своя мощен вкус на риба и сол. Аншоата в зехтин се използва почти като подправка, за да придаде уникален и вкусен вкус на всяка от рецептите, в които влиза в състава.
Съчетаване на аншоа в зехтин с други вкусове
Преди да говорим за рецепти, ето списък с съставки...
...Босилекът се използва като ароматна подправка, за да придаде повече вкус и свежест на ястията ви, а идеите за неговото използване са безкрайни.
Използвания на босилек в кухнята:
Неговият лимонов аромат е вкусен, когато се комбинира с паста.
Той се съчетава добре с риби като червенокоп, аншоа и миди.
Подправя червените и белите меса като пилешко, говеждо и др.
Босилекът ароматизира ястията на...
...Босилекът на люспи е ценна подправка заради свежия си вкус и завладяващия аромат.
Получен от босилек Ocimum basilicum L., този биологичен продукт с Ecocert сертификат добавя характерен вкус на вашите рецепти.
Многофункционален, той перфектно се съчетава с домати, патладжани, гъби, риба, бели меса и дори ягоди и лимони. Използван особено в известния сос песто, босилекът на люспи Florixir®...