...Препоръчваме да не пренебрегвате този продукт.
Пастата от сирене, макар и зряла, остава кремообразна на вкус, а зърната черен пипер вътре придават толкова възхитителен послевкус, че можете да я консумирате безкрайно. Формата е обработена на прав ъгъл, с тегло около 2,00 кг.
Достъпна е и в вакуумна опаковка
(цяла форма 2,00 кг.)
(половин форма 1,00 кг.)
(на четвъртинки 0,500 кг.)...
...Избираме най-доброто прясно мляко, произхождащо от ферми с местни сицилиански породи, и внимаваме за всеки детайл в процеса на обработка, за да произведем широка гама от сирена, включително така наречените исторически като Пекорино Сицилиано Доп и Пиачентино Енезе Доп, които са широко разпространени на националния и европейския пазар. Нашата основна цел е да предложим на клиентите, италиански и чуждестранни, Имаме 20 различни вкуса.
...Сирене, което съчетава богатството на пастьоризираното овче мляко с дръзкия вкус на черен пипер. С минимален период на зрялост от 120 дни, това полутвърдо сирене се предлага в широки и ниски форми с тегло около 16 кг, предоставяйки богато и умерено пикантно вкусово изживяване.
Перфектно като завършек на ястие или за обогатяване на вашите ястия като подправка, Пекорино Пепато е отличен избор, за...
...Чилиджиоло... различно вино от Тоскана. Визуално интензивно червено, почти непроницаемо, плодово, с приятни нотки на черешово сладко, зряла къпина, леко подправено, бял тютюн, черен пипер на първо място. На небцето, обгръщащо, балансирано, хармонично, елегантно и фино, похвално копринено танин.
Прекрасно вино, което може да се комбинира с дивеч, разкошен глиган в салмидо с полента и зрели сирена, зрял тоскански пекорино.