...• Суха паста, произведена отбрашноотбобови култури
• Премиум качество и най-фин вкус.
• 100% натурално - без подобрители на вкуса, без аромати, без добавки, без консерванти и т.н.
• Двойно количество протеин в сравнение с зърнените култури.
• Двойно количество диетични фибри
• Богата на въглехидрати
• Без холестерол и натрий
• С витамини и Fe, Mg, P, Zn
"Мек, гладък и вкусен бобов вкус, в...
...Пастата фузили, направена от 100% брашноот червена леща с добавка на псилиум, предлага уникален и питателен обрат на вашите паста ястия. Тези спираловидни нудли имат ярък оранжев цвят и приятно усещане. Изработени изцяло отбрашноот червена леща и обогатени с естествените ползи от псилиума, тези фузили предлагат вкусна и здравословна опция. Независимо дали са комбинирани с пикантен доматен сос...
...палачинки и палачинки. Печената и суровата елда имат сравними количества хранителни стойности, като печената е с малко по-ниска стойност, което се дължи на процеса на печене. В кашата ще намерим много протеини, които се усвояват подобно на протеините отбобовирастения и фибри. Тя съдържа екзогенни аминокиселини: лизин, който подобрява усвояването на калций, имунитета и триптофан, необходим за производството на серотонин, цинк, силиций и калций.
...Добавяме оризово брашно към Lengüitas (Нъгети) и Milandessa. Нашият продукт е 100% натурален, без добавки. Не използваме генетично модифицирани съставки. Нашата цел е да представим продукт, който е приятен, лесен, здравословен и достъпен. Процесът е много прост. Използваме брашна отбобовирастения, които се дехидратират за няколко секунди чрез техника, известна като екструзия. Тази техника се...