...Нашият органиченябълковсок е пресован от смес от сортове ябълки с предимно плодови аромати, основно Petit Jaune, отглеждани в нашите овощни градини в Дюси-Сент-Маргерит, в региона Бесен на Нормандия.
Този ябълковсок се произвежда и бутилира на имота. Той е пастьоризиран за дългосрочно съхранение.
Брутно тегло: 1420g / 3,13lb
Тегло на кашона от 6: 9kg / 19,8lb...
...100% органичен NFC ябълковсок
946 мл стъклена бутилка с капак от алуминий, който не може да бъде манипулиран
250 мл стъклена бутилка с капак от алуминий, който не може да бъде манипулиран...
...Други опаковки ВРЪЗКИ и ПАКЕТИ: 125г, 250г, 500г, 1 кг, 5 кг - Произход от Канада, Сушената Дива Боровинка с ЯбълковСок VIJAYA, известна също като "боровинка", предлага твърд, много вкусен и ароматен плод. Познавачите няма да се оставят да бъдат измамени от тези боровинки от първо качество.
Референтен номер: 80111...
...Продуктът е получен от сок, изцеден от ОРГАНИЧНИ ябълки, не е химически консервиран, златисто-кафяв цвят.
Вкус и мирис, характерни за ябълките, без чужди миризми и аромати.
Приложение: за производство на сокове и напитки.
...Ябълковият оцет е храна и старо традиционно средство. Този оцет се получава чрез ферментация на органичен, непастьоризиран ябълковсок за по-добро естествено качество. Той е много мек и с ниско съдържание на оцетна киселина.
...Съставки: Органично царевично брашно, органичен концентрат от ябълковсок, органично кокосово масло
Употреба;
Органичните царевични зърнени храни на Dr.Gluten могат да се консумират директно като закуска, както и смесени с мляко, мед, меласа или закуски от мюсли, и с гранола като междинно хранене. Освен това, те могат да бъдат добавяни в тестени изделия като кексове и торти, за да направят...
...Здравословна закуска, която можете да дадете на децата си с спокойствие, с перфектна хармония от органичен концентрат от ябълковсок и органични царевични флейки.
Органичните царевични флейки на Dr. Gluten могат да се консумират директно като закуска или смесени с мляко, мед, меласа, закуска от мюсли и гранола. Те могат също да се добавят към сладкиши като торти и печива, за да ги направят по-вкусни и здравословни.