...Рикотата е副продукт, който се получава от серума, останал след обработката на сиренето.
За да се получи по-мека и деликатна рикота, серумът се обогатява с добавяне на прясно мляко.
Продуктът се получава, като серумът се загрява до температура около 80°C и се опакова в термосалдена опаковка с тегло около 2 кг.
Отлична е за консумация на чисто, както и с захар, шоколад, алкермес и други. В кухнята могат да се приготвят отлични десерти и също така вкусни солени ястия
като равиоли и канелони, пълнени с рикота и спанак. Тегло на фусцелата около 350 г.
... 45 ТИПИЧНИ СИЦИЛИЙСКИ ГРАНИТИ. ГРАНИТИТЕ МОГАТ ДА СЕ ЗАКУПЯТ И В МОНОПОРЦИЯ ОТ 100g (ГРАНИТА ОТ ЧЕРНИ ЯГОДИ, ГРАНИТА ОТ БАДЕМИ, ГРАНИТА ОТ ЛИМОН, ГРАНИТА ОТ ИНДИЙСКИ ФИГИ, ГРАНИТА ОТ ФИГИ, ГРАНИТА С ШОКОЛАД, ГРАНИТА С ЛЕШНИЦИ... И ДР....) РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ ТАРТУФИ: ТАРТУФ С ФИСТАШКИ (ИСТИНСКИ ФИСТАШКИ ОТ РАФАДАЛИ) ТАРТУФ ОТ ПАНТЕЛЕРИЯ (СЪС СЪРЦЕ ОТ ПАНТЕЛЕРИЙСКО ВИНО) ЧЕРЕН ТАРТУФ БЯЛ ТАРТУФ ШЕФ ТОРТАТА (НАЙ-ПРОДАВАНАТА) НАЙ-ДОБРАТА ЧИЙЗКЕЙК С ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ НА ПАЗАРА!!!!! В) БАР ЗА ЗАМОЗЕНИ ТОРТИ 1) ТРИ ВИДА КРОСТАТИ (НЕ ИНДУСТРИАЛНИ СУХИ КРОСТАТИ) 2) РИКОТА С БРЕШНЯ 3) ДРУГИ 21 ТОРТИ ШЕФ...
... марки и в някои случаи гарантираме и ексклузивност за региона, разбира се, работим и с частни етикети по запитване, с конкурентни срокове и цени. Имаме стандартни формати: Тортелини с прошуто, с месо, Тортелони с месо, рикота и спанак, с сирена - Равиоли, гъби, сирена, рикота и спанак. Имаме и "СПЕЦИАЛИТЕТИ"; Сакотини с трюфел, шпек и рукола, домат, моцарела, босилек. Произвеждаме също така, Халал паста и сертифицирана Кошер.