...Открийте изключителността на нашето овче зряло твърдо сирене, истински занаятчийски шедьовър. То има твърда паста с равномерен тон, бяла или леко жълтеникава, и текстура с малко очички. Това сирене се произвежда по традиционен метод, включващ бавно отцеждане на изварата след коагулацията на сурово овче мляко с 'Cynara Cadunculos' трън. Узряването, продължаващо 75 дни или повече, му придава богата текстура и незабравим вкус. Изследвайте традицията и автентичността в това изключително сирене.
...круизи, супермаркети и подобни, износители и други търговци. Предлага на сектора на храните и вината селектиран асортимент от типични сицилиански продукти, с особено внимание към типичните сицилиански сирена, като сицилианското овчесирене (Пекорино), Пиачентино Еннесе (сиренесъсшафран), Тума Перса, Косакавадду Иблео, Небродианско Провола, Майорчино и Вастеда дел Беличе. През 2001 година компанията...