...•Роботизирана ръка с технология Omron, която ни позволява да увеличим гъвкавостта и ефективността на системата, тъй като същият робот може да работи с различни формати на тави.
•Дозатор за капсули за мъфини и финанси, който поставя капсулите върху тавата.
•Дозатор за мъфини с седем дюзи, с регулиране на обемната доза.
•Два взаимозаменяеми дозатора за семена.
ПРЕДИМСТВА
•Еднородност на продукта.
•Автоматизацията на системата ни позволява да постигнем производство от приблизително 8,400 макарони/час или над 8,000 единици/час за мъфини, кексчета или финанси.
...С използването на нашето оборудванезапроизводствонашоколад можете:
- Да произвеждате широка гама от шоколадови видове на една производствена линия,
- Шоколадово производство в различни цветове и форми,
- Бързо да превключвате от един продукт на друг,
- Да разширите разнообразието на масите помежду им и с вафли, бисквити и други комбинации, увеличавайки разнообразието от форми, правейки пълнежи и сладкарски изделия. Всяка маса може да бъде използвана: шоколад, карамел, пралини, нуга, халва, марципан, сушени плодове, фондан, суфле, мармалад и др.
- Почти напълно свободно от ръчен труд.
... компактен дизайн и удобство при употреба и време, дебелина, форма и т.н. могат лесно да се контролират, което я прави широко използвана от магазини до фабрики.
Тъй като 100% зърнената закуска е с отлични хранителни съставки и добри потребителски отзиви, тя е лесна за комерсиализация. В момента се разработват и продават разнообразие от продукти, като общи закуски (обвити в шоколад, с подправки), зърнени храни за замяна на хранене или диета, закуски за деца и др.
Благодаря
Нетно тегло: 185 ~ 200 кг
Скорост напроизводство: 7.0~15 сек / порция
Срок на доставка: 15 дни...
...Капацитет запроизводствонашоколад, формован до 100 кг/с. Проектиран за малки предприятия с ограничено пространство. Охладителният тунел е с плъзгаща се многоетажна конструкция и полиуретанова лента. Охладителният тунел зашоколад е разположен паралелно на напредването на формата. Линията е специално проектирана запроизводствона формован шоколад с пълнеж, но също така има възможност за...
...Кухня запроизводствонашоколад с желан капацитет
Шоколадови миксери
Танкове за разтопяване на мазнини
Неръждаеми резервоари за съхранение нашоколад
Мелница за пудра захар
Турбо миксер за предварителна подготовка...
...Линията за обвиване в шоколад предлага практично и бързо решение за потапяне на продукти в шоколад, като фурми, сладкиши, бисквити и различни плодове, като ягоди. Шоколадът може да се използва в течна или гранулирана форма.
...Линия за формоване нашоколад
– Твърд
– Шоколадови изделия с кремова плънка (еднократно)
– Изделия с крем и гранулирана плънка
– Шоколад с гранули
– Шоколад с цели ядки
– Демолиране с вакуумен робот
– Лентов конвейер за изход
– Автоматична система за подаване на празни форми
– PLC контролирана
– Смесител за гранули
– Автоматичен нагревател за форми...
...Шредерът за какао е проектиран за готвачи или сладкари и позволява приготвянето на малки количества паста в сравнение с индустриалните рафинатори.
С него можете да създадете шоколад "От зърно до бар" с капацитет на рафиниране до 20 микрона, с перфектно рафинирана и неуловима текстура, течна и еластична, която ще ви позволи да запълните идеално вашите форми.
...Mol d’Art предлага голямо разнообразие от форми за различни приложения. Всяка от тях е изработена от висококачествени материали, които гарантират перфектно оформяне нашоколад и сладкиши.
Уебсайтът предоставя кратък преглед на асортимента. За пълен и актуален преглед на всички наши продукти можете винаги да се обърнете към магазина в нашата сграда в индустриалния парк в Уебекум.
... Creasweet, може да се използва за пълнене на множество конфекционни форми, като например тестени лодки и бисквити с плодови бонбони.
Възможни са разнообразни вариации:
Различни видове сандвич бисквити с всякакви възможни пълнежи.
За получаване на различни вкусове могат да се прилагат множество видове комбинирани продукти, като например бисквити с желе пълнежи, плодови бонбони с шоколадово покритие, бисквити, покрити с шоколад, конфитюр или желе, и пяна върху бисквити.
...Професионален сит с осветление за ръчно разделяне на какаови зърна. Инструмент за взискателните производители нашоколад от зърно до бар!
Нашата компания Allure LLC представя професионален сит с осветление за ръчно разделяне на какаови зърна. Този инструмент ще бъде полезен за най-взискателните производители нашоколад!
... са добавени допълнителни мазнини или ненужни захари.
Богати на фибри, протеини, желязо, магнезий и калий. Можете да ги консумирате с плодове, зърнени храни, сладолед или любимото си кисело мляко. Те могат дори да се използват за декорация на сладкиши или да се добавят в смутита.
... гранулирани материали.
6. Стриктно следване на механичните стандарти запроизводство, осигуряване на качеството, намаляване на износването и намаляване на подмяната на части.
7. SUS304 неръждаема стомана се използва за контактната част с продуктите, за да се осигури чистотата на продукта.
Модел: WE-D8200-8320
Скорост: 16-50 торби/мин (в зависимост от материала)
Обхват на размера на торбата: L80-350mm...
...Като марка ICE FRUTTI, ние разработваме продукти, известни като Тайландско (Тава) сладолед, които могат да се продават в търговски центрове, туристически райони, на плажа и подобни места в Турция, където все още са нови, и произвеждаме необходимото оборудване, както и предлагаме франчайзинг.
С нашите машини за Тава сладолед, можете да приготвяте натурален плодови сладолед за вашите клиенти за 3 минути, използвайки пресни и истински плодове, ядки, шоколад и други съставки, предлагайки безкрайни възможности за вкус.
... 2 x 2 литра
Номинална мощност 2.4 KW – 1HP
Тропически кондензатор до 46 °C
Хладилен агрегат Made In France, херметична единица (марка Tecumseh) 2446 тропически
230 V монофазен.
Производство: 180 порции по 80 гр сладолед на час
Опции:
Кондензатор с вода
Двойна кондензация Въздух/Вода
Двигател Leroy-Somer (Франция)
Изолиращ капак
Корпус от неръждаема стомана
С тази машина за италиански сладолед, искахме да опитаме рецептата за италиански сладолед с бял шоколад и кокос. Няма да можете да устоите!
...Малка покривна машина (машина за панировка) може да произвежда драже, като равномерно покрива и смесва продукта в въртящия се барабан.
Тя има две оптимални скорости и е удобна за различни съставки. Десктоп версията на покривната машина е подходяща за домашна употреба, кафенета, лаборатории и за малко производство.
Размери 430х280х370 мм;
Тегло 10 кг;
Капацитет на зареждане 2 литра;
Електрическо...
...Специално проектирани витрини, витрина за кафе и ресторант, топло-студен хладилник - производство с определени размери и ширина в зависимост от размерите на предното стъкло,
» Стандартен размер, конусна витрина, която може да се отваря на 90 градуса,
» 2 или 3-етажна, стъпаловидна витрина с основа, предлагаща възможност за показване на торти, шоколад и тестени изделия, с хомогенно разпределение...
... сладоледни смеси. Многофункционалната машина PASTOSMART се отличава с умна технология за персонализирани процеси. Подходяща е за приготвяне на основи за сладолед, кремове, йогурти или темпериране нашоколад. DUO съчетава пастеризатор и сладоледна машина в едно.
... на площади...
Дизайнерската висока маса Плетки е покрита с много устойчива епоксидна полимерна боя. Тя позволява да се предвиди тази бар маса за външни пространства. Цветовете на Плетки са вдъхновени от ароматите на сладолед, вие можете да изберете между ягоди, малини, шоколад...
Дизайнери: Производителите
Производство 100% от Лоара, Франция!
...Тина с капацитет 8 кг шоколад, оборудвана с миксер, който поддържа шоколада течен и равномерен.
Оборудвана с педал за спиране на потока, програмируем дозатор и нагряваща вибрираща маса, аксесоари, подходящи запроизводствона пралини, шоколадови барове, яйца тип Великден и различни видове кухи форми.
Структура от стомана AISI304.
Системата за циркулация на шоколада е изваждаема, което позволява бързо и внимателно почистване при смяна на един вид шоколад с друг.
Открийте нашата пълна гама от продукти и зърнени закуски за закуска, междинни закуски и аперитиви, включваща мюсли, гранола, овесени каши, солени или сладки бисквити, зърнени барове, прах за горещ шоколад, предварителни смеси за палачинки, шоколадова или фъстъчена паста за намазване.
С нашето модерно оборудванезапроизводство и опаковане можем да отговорим на вашите нужди, независимо дали става...
...- Напитки и хранителни стоки: подправки, шоколад, бисквити, закуски и консерви. Нашият избор на напитки включва кафе, чай, сокове и безалкохолни напитки. - Стоки за дома: почистващи средства, артикули за лична хигиена, кухненски принадлежности и домашни аксесоари. - Индустриални принадлежности: машини, оборудване, инструменти и суровини. Независимо дали имате нужда от компоненти запроизводство или...
Eurofood trading е търговец наоборудванеза хранително-вкусова промишленост: месна индустрия, индустрия на сиренето, шоколада, сладкарството, конфекцията, консервната промишленост и хлебопроизводството. Можем да предоставим ново и употребявано оборудване от следните марки:
MULTIVAC, TREIF, SOLLICH, HANDTMANN, RISCO, Wolfking CFS, SEYDELMANN, BONGARD, LUTETIA, LOISELET VMI…...
... пастьоризирано питейно мляко, млекарски линии; линии за йогурт, айран и кефир; производствени линии за много видове сирена като бяло сирене, извара, кашкавал, Гауда, моцарела, чедър, халуми, крема сирене; производствени линии за плодови сокове, конфитюри, мармалад и меласа, производствени линии за сладолед и млечни сладки; безалкохолни напитки, кола, шоколад, маргарин, доматено пюре и т.н. създаването на специализирано оборудванеза производствени съоръжения и предоставянето на насочена доставка към хранителната индустрия.
...НАД 90% ОТ ВСИЧКИ БЕЛГИЙСКИ ШОКОЛАДИЕРИ СА КЛИЕНТИ НА HACOS! Hacos, разположен в сърцето на белгийския шоколад, произвежда разнообразие от гъвкаво оборудванеза производството на висококачествени шоколади. Предлагаме пълен асортимент от машини за занаятчии, полуиндустриални и индустриални производители с една единствена цел: "Фино оборудванеза фин шоколад".
... сладолед, както и за производството на гранита. Нашият избор от оборудване и продукти гарантира качеството и свежестта на готовите изделия. В допълнение, ние предоставяме препарати, миксери и форми, специално проектирани за индустрията на сладоледите, помагайки за създаването на перфектни замразени десерти по текстура и вкус.
Освен сладоледите, нашият каталог включва машини зашоколад, капучино...
Монсюр Екипмент е специализиран в продажбата и доставката наоборудване и машини за хлебарници, сладкарници, сладоледници и шоколадови фабрики.
Ние продаваме техника за всякакъв вид производство, независимо дали е ръчно, индустриално или персонализирано.
Готварски уреди, машини за шоколадови стърготини, темпериращи устройства зашоколад, валцови машини, декоратори, съдомиялни... и т.н. са налични при нас. Всеки вид производство: ръчно, индустриално и персонализирано.
Нашите марки: HYDROPROCESS - PROMATI - PIETRO BERTO - UNOX...