...Вините, произведени от Morando Wine House в Костильоле д'Асти, включват DOC и DOCG сортове грозде от провинциите Асти, Кунео и Александрия, с особено внимание на сортовете Москато и Барбера. Всеки сорт грозде има много древни произходи и е изигравал важна роля в развитието на регионалната икономика.
Изборът на DOC и DOCG вина е определен от желанието да се покрие цялата гама от винопроизводство в Пиемонт.
...Разположена в сърцето на "Емилия Фуд Вали", нашата компания се е специализирала през годините в производството на пенливо вино Ламбруско и на пенливи вина, сред които най-известните са Просеко и Москато. През тези години сме натрупали умения и знания за чуждестранните пазари, които позволиха на нашата компания да изнася над 90% от производството си в целия свят. Най-важните пазари са тези на...
...Амароне дела Валполичела, Просеко, Москато, Пино Гриджо и Шардоне. Биологичните вина на Лоренцо Фидора са по-здравословни в сравнение с конвенционалните и се произвеждат с повече грижа, следвайки практики, които защитават както околната среда, така и хората, участващи в производствения процес. Всички лозя се отглеждат според два основни принципа: отказ от химически продукти и развитие на...
... района. Произвежда изключително вина с контролирано наименование произход (DOC) и контролирано и гарантирано наименование произход (DOCG), а именно: Барбареско DOCG, лозя Галина и Гая; Москато д'Асти DOCG; Роеро Арнеис DOCG; Барбера д'Алба DOC, лозе Галина; Долчетто д'Алба DOC, лозе Кота; Ланге Небиоло DOC. Винарната Сан Микеле, по желание на покойния свещеник, нейния основател, е пряк наследник и...
... Мота, производител на Барбера д'Асти, Брачето д'Акуи и Москато д'Асти. Семейството на Алесандро Мота, от 90-те години на миналия век, се представя като еталон в тази област: тяхното производство на вино, разположено в общината Кастел Рокеро, се е разширило, достигайки до онлайн продажби на техния сайт. По този начин те достигат до цяла Италия, предлагайки своите три основни вина, на които отделят особено внимание, продиктувано от тяхната древна страст. Представят червено пиемонтско вино, Барбера д'Асти, Брачето д'Акуи и бяло пиемонтско вино, Москато д'Асти.
... оценено в дълбоката изразителност на своята типичност.
Към класическите сортове като малвазия, Требиано, Монтепулчано и Санджовезе, Ди Маджо Норане първо добавя Бомбино и Аglianico, а накрая и древните сортове Фалангина и Греко за производството на бели вина. Хеленико-Аглианико, Пруньоло и Тинтилия за червените. Москато Реале за сладкото пасито.
Идеята на нашата компания се определя като култура на територията. Престижната дестилерия се намира на хълмовете на Момбаруццо. Прецизното производство на граппа от Москато, бяла граппа, дестилати и ликьори е нашата сила, за да отговорим на вкусовете и нуждите на потребителите. Заповядайте да ни посетите. Прецизното производство на граппа от Москато, бяла граппа, дестилати и ликьори е нашата сила, за да отговорим на вкусовете и нуждите на потребителите.
... поколение. И до днешен ден, компанията Фратели Ферари запазва неизменен ангажимента и страстта от миналото в отглеждането на лозята и производството на различни сортове висококачествени вина. Присъствието на собствениците в компанията позволява, от гледна точка на междуличностните и професионалните отношения, директен и приятелски контакт с клиентите. Нашите вина се произвеждат днес с авангардни техники, резултат от значителни инвестиции, и традиция, защото цялата дейност, от лозята до избите, е насочена към продукт, който ще достигне до масите в цяла Италия.