...Истината е, за съжаление за нас, че не всеки може да манипулира тази област. Само специализирани хора или ресторанти прилагат техники на молекулярнагастрономия.
Но дори и така, имаме добри новини за вас! Все още можете да научите повече за този кулинарен стил, който извежда науката на готвенето, избора, подготовката, сервирането и наслаждаването на нови висоти.
Молекулярната гастрономия е научна дисциплина в рамките на кулинарните изкуства, това е ясно. Как работи и какво включва все още не е разказано.
Ако търсите висококачествени деликатеси, екзотични храни или други съставки за топ гастрономия, но също така и за молекулярнагастрономия, не можете да избегнете VALLOFOOD. Защото VALLOFOOD е търговец на деликатеси в Германия, разположен на германо-австрийската граница и е станал незаменим партньор за топ и шеф-гастрономия. Затова не е изненада, че можете да купите и хайвер от VALLOFOOD - в много разновидности и, разбира се, в най-високо качество.
... и приветлива обстановка. Елегантни и просторни жилищни пространства, предлагащи интимни, функционални, напълно оборудвани и климатизирани места за живот. Ресторант с неформална атмосфера - без молекулярнагастрономия или персонал в униформа - ще се насладите на средиземноморска кухня, простички ястия, приготвени от пресни продукти, в приятелска обстановка, ценена както от резидентите, така и от местните жители.