...Като алтернатива на захарната паста, можете да използвате тази Паста от шоколад за моделиране - Шоколад.
Със своя вкусен шоколадов аромат, тя е лесна за работа, а вашите творения ще могат да се залепят лесно без добавки.
Съставки: Захар, Глюкозен сироп, Какаово масло, Картофено нишесте, Какао 22-24%, вода, емулгатор E422 и E415, консервант E202, аромат.
Възможни следи от: Глутен, Яйце, Фъстъци...
...Модели за производство на шоколадови форми, изработени в полурелеф, моделиране/програма с ZBrush или AHSoft, прототипно производство с CNC фреза Impala 400
пластични шоколадови форми за отливане за възпроизвеждане с помощта на вакуумно формоване...
... използваме качествени материали и актуални технологии. Произвеждаме продукти, устойчиви на трудни условия.
Първо проектираме нашите продукти с помощта на софтуер за твърдостно моделиране. Изследваме производствените трудности на частите, пресечените части и трудностите, с които можем да се сблъскаме по време на монтажа. След завършване на анализа правим необходимите корекции и прехвърляме кодовете и...
Идео Техника, от 1980 г., проектира и реализира машини и цялостни инсталации за обработка нашоколад и ядки, предлагайки решения за специфичните нужди на всеки отделен клиент, сектор и пазар.
Напреднали решения за производство и моделираненашоколад и други продукти на основата на ядки и какао.
Предложение, което обхваща от обработката на суровини, какао и ядки, до производството на готовия...