...Като агнешко месо наричаме животни, които в момента на клането са на възраст над 12 месеца. Особено характерно за агнешкото месо е тъмният цвят и грубата текстура.
Предлагаме на нашите клиенти агнешко и младо агнешко месоот Австралия, Нова Зеландия, Уругвай, Испания, Ирландия и Нидерландия.
Ако сте свикнали да работите само с определени марки, не се колебайте да ни попитате! Основно предлагаме...
Агарас закупува добитък в Литва, Латвия, Естония и Полша. Капацитетът на кланицата е 40 говеда/час и 120 прасета/час. 30-40 тона трупове се обезкостяват в помещението за рязане на месо на смяна. Компанията изнася 66% от продуктите си. Компанията е сертифицирана по ISO 14001:2004, BRC Global стандарт за безопасност на храните и също така отговаря на критериите, изложени в стандарта на McDonald's за...