...Sinapis alba: Остър вкус на горчица се получава едва когато определени ензими преобразуват глюкозинолатите (горчични гликозиди) при производството на горчица. Това изисква и присъствието на вода. За приготвянето на прост вид горчица са достатъчни горчични семена, оцет, сол и по желание подправки на вкус. Захарта не е необходима съставка и може да бъде заменена с мед, ако желаете по-сладка горчица (вж. също медена горчица). В контекста на черния пипер, остри вещества в горчицата са летливи и също така стимулират носната лигавица. Остротата на горчицата също е по-летлива от тази на червения пипер.
Семейна фирма с над 30 години опит в производството на чушки като полуфабрикати или готови продукти за индустрии, хранителни услуги и търговия на дребно на международно ниво. Днес ние сме водеща компания в производството на черешови чушки в различни цветове, опаковки и рецепти с цел предлагане на иновационни решения в областта на антипастите за пълнене. Нашите продукти се отглеждат в слънчевата до...