...Предшественикът на медения хляб е меденият хляб. Той е бил известен на древните египтяни и гърци. Меденият хляб вероятно произлиза от Ми-Конг, буквално "меден хляб" на китайски. По време на кръстоносните походи, западняците го открили в Светите земи и донесли рецептата, както и подправките.
В него смесицата от подправки е фина и балансирана: канела, джинджифил, карамфил, кардамон, копър и звезден анасон.
Всички наши бисквити са произведени ръчно, с био суровини, без добавки и без консерванти.
Нетно тегло: 250 гр / брой...
...250g стъклен буркан (може да се поръча и в 30g буркан)
Една от най-необичайните комбинации е пикантен джинджифил, лимон и нежен меден суфле. Джинджифилът е естествен енергизатор и имуностимулатор, който позволява да се облекчи умората, да се възвърне жизнеността и свежестта.
*Всички полезни свойства на меда са запазени, тъй като температурният режим е строго контролирани.
Срок на годност: 24 месеца от датата на производство...
...Премиер джин розе във Франция
Произведен в Корез
Дестилация в меден аламбик от тип шарантез
Съставки:
Неутрален алкохол, хвойна, кориандър, ангелика, ямайски пипер, кардамон, джинджифил, кориандър, касия
Мацерация на хибискус
Формат: 50cl.
Степен: 41,50 % об.
Цветът на джина, получен основно чрез мацерация на сушен хибискус в края на процеса на производство, предлага допълнително визуално изживяване.