... ястия с сирене и сладки ястия като сорбета. Както повечето нерафинирани, студено пресовани масла, маслото оттиквенисемки развива горчиви вещества при прекомерно нагряване и затова не е подходящо за пържене.
Нашето био маслооттиквенисемки има зеленикава до тъмнозелена цветова гама и ядков, типичен аромат.
Ние пресоваме печени и непечени тиквенисемкиот контролирано биологично земеделие внимателно на студено, за да получим нашето био маслооттиквенисемки.
...Вкусно, с мек вкус, студено пресовано маслооттиквенисемки.
Тъмнозелено на цвят, свежо, с интензивен ядков аромат и плътен вкус. Маслото се получава чрез студено пресоване на тиквенисемки.
Вид - Cucurbita pepo
Тъмнозелено на цвят: Студено пресоване
Свеж, интензивен ядков аромат: Cucurbita pepo...
...Сусамовите семена са универсална съставка, налична в различни цветове, включително бяло, кафяво, черно, червено и жълто. Тези семена се обелват, за да се премахне черната обвивка преди опаковане, като по-тъмните семена предлагат най-много вкус. Сусамовите семена имат ядков, свеж вкус, който избухва в устата, и обикновено се използват като гарнитура за хляб и хлебчета. Те също така се поръсват върху салати и ястия с пържени зеленчуци в азиатската кухня. Смленият сусам е основна съставка в "Tahini", основна паста в Близкия изток, и се използва в барове със семена, ястия с пиле и ястия с ориз.
... маслооттиквенисемки намира своето място в високата гастрономия и в индустрията за преработка на хлебни изделия.
Допълнителна информация:
Маслото се произвежда от печените семена на тиквата. То се извлича чрез техниката на студено пресоване и има зеленикав цвят. Това е натурално масло. Маслото оттиквенисемки има ядков и ароматен вкус и се използва в кухнята за обогатяване на ястия и салати. Поради съдържанието на активни вещества като витамини A, E и каротиноиди, то се използва и в козметичната индустрия. Тук...