... - независимо дали става въпрос за супа, основно ястие или хрупкава салата.
Типично е цветният пипер да се използва в сърдечни ястия като дивеч, стекове и изобщо месо. Но също така е незаменим в средиземноморски паста ястия и антипасти, както и в комбинация с манатарки. Цветният пипер има най-добър вкус, когато е прясно смлян и затова се продава единствено като цели зърна.
Съдържание: 40,00 г
Артикулен номер: 100240...
...ФУ ГРА С ЧЕРНА ТРЮФЕЛ (5%) 100г « Кулинарно златарство », но веган, вдъхновено от два от най-великите и ценни продукти на нашето френско гастрономическо наследство. Патешкият дроб и черната трюфел. Идеално за вашите аперитиви, ястия с приятели или семейни вечери.
СЪСТАВКИ: кокосово масло (39%), вода, био бирена мая, прах отманатарки, горчица, рапично масло, сол, агар-агар, био чиа брашно, био тамари, черен пипер, хересен оцет, подправки, лешниково брашно, доматен концентрат, парченца трюфел (5%), аромат на трюфел.
SKU: 002...
...Комплект от 2 бутилки био екстра върджин масла; вкусово и ароматно изживяване. Този момент е "Парфюми на есента и зимата" - комплект номер 3 с био екстра върджин зехтин "Гъби" и био екстра върджин зехтин "Черна трюфел". Къщата Caudalie не прави компромиси с качеството!
... на растителни тонове.
Зехтинът Кортина трябва да се опитва и цени за уникалните и неповторими вкусове и аромати, които освобождава. Има много храни, които добре се съчетават с това масло с важен и решителен вкус.
В кухнята се препоръчва за подправяне на зеленчуци и месо на скара, гъби манатарки, но също така и за супи от смесени бобови култури, салатни домати и особено за сезонни сирена. Маслото от Кортина се гордее и с най-високото съдържание на олеинова киселина, което противодейства на лошия холестерол.
...След като ризото с манатарки е готово и е свалено от огъня, добавете разбито масло, няколко стърготини от Кастелманьо и нарязан пресен магданоз.
Съставки: Рис Карнароли Класик (88%), гранулиран зеленчуков бульон (сол, нишесте и малтодекстрини от картофи, дехидратирани зеленчуци (морков, целина, магданоз), слънчогледово масло, натурални аромати, подправки), оризово брашно, манатарки* (Boletus...
...Крака и парчета отманатарки в масло, произход Франция. Той не опровергава репутацията си на Цар на гъбите... Стъкленица, нето тегло без течност 280 г. Върнати на тигана, с чесън и магданоз... истинско удоволствие! В комбинация с хубаво парче говеждо... и Корезианката е в екстаз!
... напрежението на добре узрелите танини. Финалът е свеж и елегантен с забележителна дължина.
Съчетание с храна: гриловано говеждо ребро, дивечово бедро с манатарки, патешки дроб в гювеч, агнешко с артишок, талиатели с гъби и фоа гра, турнедос с трюфелово масло.
Винификация: отлежаване в нови бъчви за 50% от обема, съхранявани в климатизирано избено помещение.
Око: плътен виолетов.
Съвет на енолога...
...масло гъби и много други видове гъби) - Гъби в стъкло - мариновани и в солен разтвор - Въздушно сушени гъби: на резени, гранулирани или на прах - Сироп и плодови консерви - Мармалад от горски плодове (всички видове ягоди) - Замразени ягоди (IQF) (всички видове ягоди)...
...буркани с цели трюфели или обелки, или стърготини от трюфел. Ще откриете и малки удоволствия, които да обогатят вашите ежедневни ястия, благодарение на трюфелово масло или оцет, пасти, подправки или дори ястия като ризото, паста или полента. За да добавите малко трюфелова нотка към вашите ястия, можете да изберете кремове или сосове. Освен трюфели, ние селектираме и различни висококачествени гъби...
Продажба на подправки от 1946 г. от производителя до потребителя. Гастрономически специалитети в зехтин и слънчогледово масло, приготвени ръчно, и много други специалитети на скара. Асортиментът на нашите продукти включва диворастящи гъби: манатарки, яйцевидни, чидини, трюфели, горски плодове и др. (сушени, замразени, пресни, в зехтин и подобни). Качеството и надеждността на нашите продукти са доказани чрез контролни процедури в съответствие с действащите закони, както и с многогодишния ни опит в сектора.
... с частна марка. Сапуни с маслиново масло. Шампоан и душ гел, винаги с екстра върджин зехтин. Типични лигурийски сладкиши като амарети и генуезки панетоне. Маслини в саламура и без костилки в зехтин. Дървени предмети от маслина. Лавандулова есенция. Възможност за организиране на групи за екскурзии в нашата долина. Възможност за настаняване в приятелски агритуризми.