... отнася до основното ястие, розетата с по-светъл цвят, по-леки, перфектно се комбинират с пикантни ястия и екзотична кухня - кус-кус, къри, айоли, изтъкнати азиатски специалитети. По-мощните и с повече характер розета ще се дегустират с основно ястие. Те лесно се съчетават с ястия в сос (особено доматен сос) и с кухнята на юга. Рататуй, патладжани с пармиджано, лазаня, пици и агнешки яхнии ще бъдат само подсилени! Виното е цар на барбекюто.
... получат един килограм отличен шафран. Натрупването на всички тези деликатни и трудоемки манипулации прави шафрана най-скъпата подправка в света. От земята до сушенето, преминавайки през внимателния етап на ръчното събиране, ние използваме само червената част на тичинките и запазваме всички техни аромати в красиви стъклени буркани, херметически затворени. Ако афганистанският шафран е избран за най-добрия в света, това не е случайно.
... трябва да балансира помежду си в съответствие с енергиите, които са събрани за всеки продукт. Материалът и дизайнът под формата на физическото и енергийното имат своето място в внимателно подготвен процес. Всичко от махало, което може да се използва в ритуали и за получаване на отговори, до чанта за съхранение на ежедневни предмети. Енергия, качество и магия Нашата цел е да разпространяваме знания и...
... красота в упоритата работа за създаване на нещо добро за света. Запазването на човешки фокус ни дава цел.
Въображение
Ние сме за написването на история, проектирането на себе си, представянето на свят, който все още не съществува, но може да бъде. Разбрахте, ние сме неизлечими мечтатели.
Осведоменост и откритост
Може да имаме главите си в облаците, но краката ни все още са здраво наземята. Следенето на последните технологични тенденции, осъзнаването на рисковете и поддържането на връзка с нашите собствени ограничения са много важни.