...Анализ на състава на мастните киселини на слънчогледовото масло. Високо съдържание на олеинова или линолова киселина. Съответствие с ХРАНИТЕЛНИТЕ КОДЕКСИ.
... ненаситени мастни киселини и
бехенова киселина.
- Активните съставки на динята хидратират кожата и я защитават от свободни радикали чрез антиоксиданти.
- Сусамовото масло е богато на ненаситени мастни киселини, линолова киселина, лецитин и холин.
- Слънчогледовото масло е богато на витамини A, B, D, E и K, както и на линолова киселина и омега-6 мастни киселини.
- PET бутилка с капкомер за лесно дозиране.
...Слънчогледовите семена пристигнали в Европа от Северна Америка. Те са богати на ненаситени мастни киселини, много витамини и минерали. Слънчогледовото масло се получава от слънчогледовите семена - богата източник на линолова киселина. Те също така се използват като компонент на фармацевтични препарати - кремове, сапуни, хранителни добавки - поради богатството на хранителни вещества. Те са богати...
... хидролизирания пшеница.
Equium предлага пълна палитра с над 100 модни нюанса, живи, които продължават да растат, променят се и се адаптират към нуждите на салона и на най-взискателните клиенти.
Фосфолипидите, извлечени от соя, слънчоглед и рапица, са източник на Омега 3, линолова киселина, Омега 6 и олеинова киселина. Те хидратират косата в дълбочина и предоставят липидите, които в процеса на оцветяване и избелване могат да се загубят от косата, укрепвайки кутикулата.
Хидролизираната пшеница регенерира увредените и порести зони на косата от вътрешността на кората до кутикулата.
...Суровите органични слънчогледови семки са богат източник на протеини - 6 грама на порция. Те съдържат също така есенциални мастни киселини като олеинова и линолова киселина, които са свързани с понижаване на нивата на кръвната захар, намаляване на „лошия“ холестерол и подобряване на метаболизма.
... интензивен аромат и пълен, решителен вкус. На семената от слънчоглед не е добавяна сол, добавки или консерванти, за да се запази непокътнат вкусът и органолептичните свойства на този вкусен сух плод. Семената са богати на полезни хранителни вещества за благосъстоянието на организма, като витамини от група B, линолова киселина, минерални соли, желязо, кобалт, манган, цинк, мед и фолиева киселина. Биосемената от слънчоглед се използват много за обогатяване на теста за хляб, бисквити и пица и могат да бъдат добавяни към салати или печени с добавяне на щипка сол.
...което се произвежда от слънчоглед, има високо съдържание на протеини и богат набор от аминокиселини. Това гарантира положително въздействие върху растежа и развитието на младото животновъдство и птицевъдство. Слънчогледът се използва широко в хранителната и преработвателната индустрия.
Суровините, продавани от Impulse Commodity Trading, отговарят на всички стандарти за качество. Работим директно с...
... печене и мариноване.
Тъй като за получаването на higholeic био слънчогледово масло се използват само определени, естествено отглеждани сортове слънчоглед, които имат много висок процент на мононенаситената олеинова киселина, то е термостабилно в сравнение с оригиналната форма, богата на линолова киселина. Поради това нашето higholeic био слънчогледово масло понася и по-високи температури на готвене. Чрез допълнителна рафинация, този вариант на слънчогледовото масло е идеален за пържене и готвене.
В контекста на олеиновото био слънчогледово масло, това масло впечатлява.
Компания CATELIN-LOGI-FERT, наречена на името на нейния основател, е специализирана в продажбата на селскостопански продукти. Ние сме на разположение на различно селско стопанство от 15 години. Нашата цел е да подобрим и да увеличим стойността на растителните производства. За да постигнем това, предлагаме иновационни и отговорни решения.
Работим в сътрудничество с фермери и дистрибутори. Станахме ...
...), което го прави по-стабилно и подходящо за готвене на висока температура. То също е популярен избор за потребители, които се грижат за здравето си, тъй като мононенаситените мазнини са свързани със здравето на сърцето.
- Линолеиново слънчогледово масло: Съдържа повече полиненаситени мазнини (линолова киселина), което го прави по-добро за дресинги и готвене на ниска температура, но по-малко стабилно...
...Слънчогледовото масло е неволатилно масло, извлечено от семената на слънчогледа. Слънчогледовото масло обикновено се използва в храната като масло за пържене и в козметични формулировки като емолиент. Слънчогледовото масло е предимно съставено от линолова киселина, полиненаситена мазнина, и олеинова киселина, мононенаситена мазнина.
цвят: Розов, Червен, Жълт...