Нидерландия, Zeewolde
...CAS: 9001-63-2 | EC No.: 3.2. 1.17 Забележителен естествен антимикробен и антивирусен ензим. От откритията на Александър Флеминг през 1921 г., Лизозим остава едно от най-мощните естествени антимикробни съединения, идентифицирани до момента. Може би най-известен с присъствието си в слюнка и сълзи, Лизозим играе критична роля в защитата на растенията и животните. Неговото мощно бактерицидно, бактериостатично и бактерицидно действие е направило Лизозим високо ценен в широк спектър от индустрии, прилаган в продукти, вариращи от сирене, бира и вино до паста за зъби и капки за очи.
Франция, Malataverne
...Съставки Съставки на тестото брашно от мека пшеница, семолина от твърда пшеница, яйца (11,2% от крайния продукт), вода. Съставки на плънката панировъчни трохи (брашно от мека пшеница, вода, сол) рикота (7,5% от крайния продукт) (суроватка, сметана), палмово масло, картофени стърготини, суроватка, спанак (2% от крайния продукт), сирене (мляко, сол, сирище, консервант лизозим от яйце), сол...
Франция, Marseille
...Специализирани ли сте в хранителната индустрия? И интересувате ли се от бебе октопод с песто 2.9 кг? В приготвянето бебето октопод с песто се интегрира много добре. Съставки: Бебе октоподи (55%), слънчогледово масло, босилек (8%), кашу, орехи, настъргано сирене (мляко, сол, сирище, консервант лизозим от яйце), картофени флейки, оцет, сол, захар, зехтин екстра върджин, чесън, антиоксидант E300...
... (лук, мускатен цвят, чесън и куркума, доматен прах), черен трюфел, усилвател на вкуса, регулатор на киселинността (лимонена киселина), антиоксидант (аскорбинова киселина), сол, калциев хлорид, ренет, млечен фермент, консерванти: лизозим (произведен от яйце), натамицин на коричката. Вкус: Интензивен Аромат: Характерен за овче сирене с аромат на трюфел. Цвят: Светложълт с черни жилки от трюфелно пате. Консистенция: Твърда Премахнете коричката на сиренето преди консумация.
...Съставки: босилек 20%, слънчогледово масло, картофи, сирене (мляко, сол, сирище, лизозим - яйчен протеин), кедрови ядки, лятна трюфел (Tuber Aestivum Vitt. - произход Италия) 3%, аромат. Идеално в комбинация с основни ястия, върху меса, зеленчуци и брускети.
Испания, Totanes
... мляко. Произвежда се през цялата година. Разграничаваме полузрялото от зрялото сирене по периода на узряване. Първото има период на узряване от един до три месеца, пресована паста, компактна маса, но не затворена, с малки кухини по целия разрез и жълтеникава окраска на фона на слонова кост, поради смесването на трите млека. Зрелото сирене има период на узряване от три до шест месеца. Всички наши сирена са произведени без хранителни добавки и са свободни от лизозим, натамицин и сорбати. Без глутен.
Испания, Irurzun, Navarre
...Яйчната мембрана е единственият естествен екстракт, който съдържа в себе си над 500 вида протеини с висока биологична стойност, като: Колаген (тип I, V, X), ензими (лизозим), множество гликозаминогликани, сред които се открояват хондроитин сулфат, глюкозамин и хиалуронова киселина, както и високи концентрации на различни видове аминокиселини.
Съответстващи продукти
ESM® Прах от мембрана на яйчена черупка
ESM® Eggshell Membrane прах
Италия, Firenze
...Съставки: босилек 20%, слънчогледово масло, картофи, сирене (мляко, сол, сирище, лизозим - яйчен протеин), кедрови ядки, лятна трюфел (Tuber Aestivum Vitt. - произход Италия) 3%, аромат. Идеално в комбинация с основни ястия, върху меса, зеленчуци и брускети.
Португалия, Ribeirao
... разрез. Нашите сирена имат кръгла форма, характерен вкус и аромат. Пастата може да бъде мека и кремообразна или полутвърда. Кората е равномерна, свежа или суха, без пукнатини и плесени. Производството е ръчно и използваме прости съставки: пастьоризирано краве мляко, млечни култури, сирище, сол и лизозим. Разпространяваме нашите сирена на широка база търговци на дребно, търговци на едро и вериги хипермаркети, както и на оператори на хранителни услуги. Предлагаме също така ръчно изработени сладоледи с шоколад или сладко от мляко, произведени от млякото на нашата ферма. Изнасяме по целия свят.
Белгия, Bruxelles
Handary е компания, фокусирана върху знанието, която създава и споделя решения за защита на базата на био технологии за световната хранителна индустрия. Тя е водеща марка в портфолиото на натурални защитни средства, включително антимикробни агенти (например серията Натамицин, серията ε-полилизин, серията Низин), антиоксиданти (например Бамбуков антиоксидант, серия фитинова киселина, екстракти от розмарин), ензими (например серия лизозим) и Свежест (например серия Хитоли, серия Фитикад, серия Свежест)...
Белгия, Bastogne
Производство, изработка и търговия с пречистени яйчни протеини (лизозим, авидин, овотрансферин), използвани като съставки за фармацевтичната, медицинската, козметичната и хранителната индустрия (вина, бири, сирена).

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play